Versetul zilei

10 octombrie 2016

Primul roman ”implantat”!

Daca zilele trecute televiziunea romana aducea populatiei o informare asupra beneficiilor pe care le are microcipul, iar pentru asta puteti urmari aici prezentarea:
 iata ca acum avem si la noi in tara primul ”implantat” cu cip, in persoana reporterului George Buhnici, care asistat in direct in timpul implantului de spectatori a fost apreciat si aplaudat pentru curajul de care a dat dovada, iar actul implantarii a fost transmis in direct la tv.
Iata ca ...evenimentele se petrec cu mare repeziciune, si ceea ce acum pare mai degraba o promovare, maine va deveni...obligatoriu.
Biblia ne avertizeaza clar in privinta aceasta:
Apocalipsa 13
16. Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,
17. si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei.
18. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.


2 comentarii:

  1. Cu multa intelepciune vom trece peste toate. Sa ne rugam Domnului.

    Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.
    Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.
    Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.
    Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.
    Dar toate acestea sunt începutul durerilor.
    (Marei 24:4-8)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua.
    Un frate iubit, Livius Ban, care a mai scris cateva carti crestine, mi-a incredintat o culegere de meditatii, cu rugamintea de a le publica intr-un volum. Meditatiile sunt culese de pe Internet.
    Fratele, la cei 70 de ani ai lui :), nestiind sa foloseasca computerul, le-a scris de mana si mi-a inmanat manuscrisul, cu cateva sute de pagini, scrise cu multa rabdare.
    Doresc sa va cer incuviintarea sa publicam meditatiile preluate de pe siteul dv.
    In cazul in care sunteti de acord, va voi trimite un mail cu titlurile acestor meditatii.
    Vom mentiona sursa acestora, dar avem nevoie sa ne ajutati cu acceptul dv.
    Totodata, va rugam sa ne dati o adresa postala unda va vom trimite doua exemplare din carte, sa va bucurati impreuna cu noi de acest demers prin care se incearca atingerea cat mai multor suflete cu Evanghelia.

    RăspundețiȘtergere