Versetul zilei

21 iulie 2021

Apocalipsa!?

Tot mai des este rostit cuvantul Apocalipsa de foarte multi oameni in ultima vreme.
 Inundatiile, focul si toate calamitatile care au cuprins pamantul fac pe tot mai multi oameni sa se intrebe, ” vine apocalipsa?”
Intr-adevar daca te pui in pielea celor care traiesc aceste clipe, te cuprind fiori si pe buna dreptate declari ca a venit apocalipsa, insa lucrurile care se vor petrece conform celor scrise de ap. Ioan in cartea Revelatiei, numita si Apocalipsa sunt cu mult, mult mai grave. Acestea sunt doar inceputul...
Cunoastem ce se va intampla sau cel putin am citit multi ce va fi in vremea din urma.Fiecare pecete rupta, fiecare sunet de trambita si fiecare potir varsat pe pamant va aduce nenorociri.
Ce facem noi in aceste vremuri?
Zilele trecute am avut sansa sa discut cu o tanara doamna vis-a-vis de ceea ce se intampla, legat de pandemie, de asa zisul val patru scos din buzunar la comanda, si se intreba  si ea ca tot omul, ”ce se intampla, ce se urmareste?” Printre altele am amintit ceea ce scria in cartea Apocalipsa, insa asa frica ii era de toate aceste lucruri si imi zicea ca , a auzit ca scrie in Biblie dar ii este frica sa citeasca ptr ca nu vrea sa se sperie.
Interesanta atitudine....!!
Posibil ca sunt multi ca si d-na amintita, insa indiferent ca nu vrei sa citesti sau sa asculti din cauza ca te cuprind fiori....CEEA CE SCRIE SE VA IMPLINI. 
Intrebarea este, ” nu mai bine te pregatesti pentru a iesi biruitor in vremurile care vor veni?”
In Apocalipsa cap.3 vers. 11 sta scris:
” Celui ce va birui, va fi imbracat in haine albe”

”PREGATESTE-TE SA-L INTALNESTI PE DUMNEZEU!”

19 iulie 2021

Efectele pandemiei!

 Ca pandemia asta a atins si unele creiere, nu-i o noutate.

Idei nastrusnice le-a venit unor moscoviti care se ocupa  cu livrarea mancarii la domiciliu, alaturi de o firma de tatuaje. desi autoritatile au introdus pasaportul sanitar obligatoriu la intrarea in baruri, cafenele si in alte locuri publice, acestia propun, iar ceilalti ofera, un tatuaj temporar pe mana cu un cod QR ca dovada a vaccinarii. Tatuajul costa 560 de ruble, adica 8 dolari si iti poti alege modelul care este diversificat in 6 modele, dintre care unul este cu flori, iar pe unul scrie

”CRED IN TINE”

 scrie The Moscow Times.

Incet, incet se doreste ca lumea sa se obisnuiasca cu aceste lucruri care in curand vor deveni obligatorii, asa cum spune in cartea Apocalipsa. Ca acest lucru nu este semnul fiarei stim, dar ca este premergatorul lui asta constatam.

”PREGATESTE-TE SA INTALNESTI  PE DUMNEZEUL TAU”

18 iulie 2021

S-a maniat Dumnezeu sau incalzirea globala e de vina?


 Evenimentele care se succed cu atata repeziciune ne fac sa ne gandim la vremurile din urma. 
Traim cu adevarat vremurile din urma, chiar daca ”lumea buna” declara ca e vorba de incalzirea globala.
Eu cred cu tarie ceea ce scrie prorocul  Ieremia 
„Iată că furtuna Domnului, urgia izbucneşte, se năpusteşte vijelia şi cade peste capul celor răi! Mânia Domnului nu se va potoli până nu va împlini şi va înfăptui planurile inimii Lui. Veţi înţelege în totul lucrul acesta în cursul vremurilor.” (Ieremia 23:19-20)   
In acest video se poate vedea calamitatile care au avut loc in doar 3 zile, 1-15 iulie, foc, inundatii si dezastre. Oameni care au pierdut agoniseala de o viata in doar o clipita.

Ce alte dovezi ne mai trebuie ca intelegem ca Biblia are dreptate si venirea Domnului este iminenta?


Problemele cu care se confrunta EUROPA!