Versetul zilei

21 iulie 2021

Apocalipsa!?

Tot mai des este rostit cuvantul Apocalipsa de foarte multi oameni in ultima vreme.
 Inundatiile, focul si toate calamitatile care au cuprins pamantul fac pe tot mai multi oameni sa se intrebe, ” vine apocalipsa?”
Intr-adevar daca te pui in pielea celor care traiesc aceste clipe, te cuprind fiori si pe buna dreptate declari ca a venit apocalipsa, insa lucrurile care se vor petrece conform celor scrise de ap. Ioan in cartea Revelatiei, numita si Apocalipsa sunt cu mult, mult mai grave. Acestea sunt doar inceputul...
Cunoastem ce se va intampla sau cel putin am citit multi ce va fi in vremea din urma.Fiecare pecete rupta, fiecare sunet de trambita si fiecare potir varsat pe pamant va aduce nenorociri.
Ce facem noi in aceste vremuri?
Zilele trecute am avut sansa sa discut cu o tanara doamna vis-a-vis de ceea ce se intampla, legat de pandemie, de asa zisul val patru scos din buzunar la comanda, si se intreba  si ea ca tot omul, ”ce se intampla, ce se urmareste?” Printre altele am amintit ceea ce scria in cartea Apocalipsa, insa asa frica ii era de toate aceste lucruri si imi zicea ca , a auzit ca scrie in Biblie dar ii este frica sa citeasca ptr ca nu vrea sa se sperie.
Interesanta atitudine....!!
Posibil ca sunt multi ca si d-na amintita, insa indiferent ca nu vrei sa citesti sau sa asculti din cauza ca te cuprind fiori....CEEA CE SCRIE SE VA IMPLINI. 
Intrebarea este, ” nu mai bine te pregatesti pentru a iesi biruitor in vremurile care vor veni?”
In Apocalipsa cap.3 vers. 11 sta scris:
” Celui ce va birui, va fi imbracat in haine albe”

”PREGATESTE-TE SA-L INTALNESTI PE DUMNEZEU!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu