Versetul zilei

30 aprilie 2011


          O ZI MINUNATA  SI PLINA DE REALIZARI  !!!

TOMA

   Apostolul Toma,zis Geamanul,prin atitudinea sa fata de invierea Domnului Isus,a fost poreclit si Toma Necredinciosul.Se pare ca acesta era scceptic din fire si este singurul ucenic care rateaza invierea .Desi cat a trait Isus pe pamant ,a luat parte la atatea minuni savarsite de El...totusi....e foarte greoi in a crede.Pentru convingere,lui nu ii ajunge vazul si auzul,ca oricarui martor.....el este genul "savantului din laborator"...daca pot sa ii spun asa.......vrea sa pipaie,sa cerceteze din aproape.Doar asta il poate face sa creada....si spre surprinderea tuturor ,TOMA are acest Har din partea Domnului.


   Dupa inaltarea Domnului la cer,Toma asteapta impreuna cu ceilalti ucenici pogorarea Duhului Sfant si apoi devine martor al Invierii lui Hristos. Dupa  ce Toma s-a convins de invierea lui ISUS,acesta  pleaca si vesteste Evanghelia cu mare putere,botezand  multi convertiti,lucru care a starnit  furia multor pagani.Acest lucru l-a costat scump ,pentru ca Toma este unul dintre martirii crestini care si-au pierdut viata pentru Domnul ,el murind strapuns de sulita.
 
   Astazi ,inca  si noi suntem ca si TOMA....nu vrem sa credem pana nu pipaim,pana nu cercetam...pana nu vedem cu ochii nostri.Toma  a avut harul de a i se face aceasta favoare ,poate ca noi nu avem....dar asta nu ne impiedica sa credem ceea ce Domnul ne spune in Scriptura,sa credem in promisiunile facute,ca  intr-o zi va veni pe norii Cerului ca sa isi ia Copiii cu El in Slava.
    Crede-l pe DOMNUL ISUS pe cuvant !!!!

29 aprilie 2011

Laura Bretan - Apocalipsa 22.



Şi mi-a arătat un râu cu apa vieţii, limpede ca cristalul, care ieşea din scaunul de domnie al lui Dumnezeu şi al Mielului. Apocalipsa 22:1

O cantare superba....o voce extraordinara !!!!
Aceasta cantare mi-a adus lacrimi in ochi...si dorinta de a intalni pe DOMNUL MEU in acea zi mareata !!!!!
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati !"

Un weekend minunat !!!!

Ierusalim-Noi triumfam




/: E razboi, frate n-ai uitat
Sa iesim afara din pacat
Chiar de lumea nu ne intelege
Noi fideli pe cale-aici vom merge :/

Refren:
/: Noi triumfam in lupt-acum
Condusi de Duhul Domnului
Dusmanul striga, dar sa n-ai frica
Spre cer privirea ti-o ridica :/

/: Cuvantul, ca sabie ni dat
Slava lumii noi am lepadat
Drumul l-a deschis Isus, prin lupta
Iar acum, puternic ne ajuta :/

/: Sa faci binele nu obosi
Vesnica rasplata vei primi
Lupta contra nebuniei lumii
Cauta comoara-ntelepciunii :/

/: Te-ntareste si nu te-ntrista
Cand suferinta se-abate-asupra ta
Alergarea in curand sfarsete
Mirele vine nu zaboveste:/

O scrisoare de dragoste !

     In ziua ei de nastere,o printesa a primit de la logodnicul ei un pachet rotund. L-a deschis  si a gasit ceva ce arata ca....o ghiulea de tun.A fost dezamagita,s-a suparat si a aruncat bila neagra intr-un colt al camerei. Dar ce s-a intamplat ?????
    Invelisul cel negru s-a spart si a iesit la iveala o bila argintie.A ridicat-o imediat si,in timp ce o intorcea in mainile ei si o apasa....a iesit la iveala o cutiuta aurie. Surprinsa,a deschis-o incet,iar inauntrul ei a gasit un inel pretios cu diamante sclipitoare asezat pe catifeaua neagra.De asemenea,era atasata o mica scrisoare in care scria:        "PENTRU CA TE IUBESC  !"
    Cam asa este si felul in care multi oameni gandesc:Nu ne place Biblia,multe lucruri care sunt scrise in ea suna atata de ciudat,atat de greu de inteles....si cu atat mai mult ...foarte greu de aplicat in viata de zi cu zi.Dar cei care intr-adevar vor sa o citeasca si s-o cerceteze vor descoperi noi frumuseti si in final vor intelege fara greseala mesajul divin pe care Dumnezeu vrea sa il  transmita.Cand vom intelege cu adevarat mesajul dragostei Sale....atunci nu ne va fi greu  sa il punem in aplicare.
                 " PENTRU CA TE IUBESC!".....zice Domnul 


    Va doresc si astazi o zi minunata,o zi in care orice facem,orice gandim,orice vorbim....sa stim ca toate aceste lucruri sunt cunoscute si de Domnul ,si intr-o zi vom raspunzatori pentru tot ceea ce am facut si am spus nefolositor. 
 "Domnul priveste din inaltimea cerurilor,si vede pe toti fiii oamenilor !"   Psalmii 33:13

28 aprilie 2011

David Wilkerson a trecut in vesnicie !




David Wilkerson, autorul celei mai cunoscute cărţi în istoria evangheliei, “Crucea şi Pumnalul”, şi totodată fondatorul “World Challenge Ministries”, a decedat ieri, 27 Aprilie, în urma unui accident de maşină.
Wilkerson, în vârstă de 79 de ani, conducea spre est pe drumul U.S. 175 din Texas; la un moment dat pastorul David Wilkerson, a intrat pe contrasens pe banda de pe care venea un camion din direcţia opusă. Şoferul camionului a încercat o manevră de ocolire însă a fost prea târziu, şi a lovit frontal maşina în care se afla pastorul. Nimeni nu ştie şi încă nu s-a aflat ce l-a determinat pe pastor să vireze şi să intre pe banda opusă.
Sotia lui, Gwen se afla şi ea în maşină şi a fost dusă de urgenţă la spital împreună cu şoferul camionului.
Biserica pe care a fondat-o, Time Square Church din New York, are peste opt mii de membri, iar în 2009 Wilkerson a postat mesaje, avertizând că vor fi rebeliuni, focuri şi prăbuşiri economice în New York. Acest mesaj a avut un impact foarte mare în societate şi imediat o fost răspândit şi a devenit în central atenţiei. “Wilkerson are mai multă credibilitate şi e mai recunoscut decât mulţi alţi prooroci online. El este autorul cărţii “Crucea şi Pumnalul”, una dintre cele mai răspândite cărţi din istoria evangheliei. Asociaţia lui “Teen Challenge” este foarte proeminentă în discuţii pentru tratarea celor dependenţi de droguri.”, notează Christianity Today.com


Silviu Firulete
                                articol preluat :STIRI CRESTINE

RAOUL " SOARE SI NORI ", aprilie 2011

BIBLIA !

  Ne trezim dimineata ,ne facem cafeaua iar mai apoi răsfoim ziarele...cam așa este un program obișnuit al multor oameni. O altă categorie de oameni se trezesc dimineata,îngenunchiază  înaintea Domnului și-i multumește pentru că mai au șansa de a trăi încă o zi, își fac cafeaua....și încep a citi cîteva versete din Scriptură.


                   De ce ai nevoie de BIBLIE....????
Iată câteva  definiții  ale Bibliei,pe care le găsim  tot  în Scriptură:

  • PÂINEA
Pâinea care Se coboară din cer este de aşa fel, ca cineva să mănânce din ea şi să nu moară.
Ioan 6:50

  • UN FOC
Nu este cuvântul Meu ca un foc, zice Domnul   Ieremia 23:29

  • O LUMINĂ
Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea.   Psalmii 119:105

  • LAPTELE
Ca nişte prunci născuţi de curând, să doriţi laptele duhovnicesc şi curat, pentru ca prin el să creşteţi spre mântuire
1 Petru 2:2

  • MIEREA
Sunt mai dulci decât mierea, decât picurul din faguri.   Psalmii 19:10

  • AURUL
Ele sunt mai de preţ decât aurul, decât mult aur curat;  Psalmii 19 :10

  • O OGLINDĂ
Căci, dacă ascultă cineva Cuvântul, şi nu-l împlineşte cu fapta, seamănă cu un om care îşi priveşte faţa firească într-o oglindă,căci, dacă ascultă cineva Cuvântul, şi nu-l împlineşte cu fapta, seamănă cu un om care îşi priveşte faţa firească într-o oglindă,şi, după ce s-a privit, pleacă şi uită îndată cum era.  Iacov 1:23-25

  • UN CIOCAN

Nu este cuvântul Meu ca un foc, zice Domnul, şi ca un ciocan care sfărâmă stânca?
Ieremia 23:29

  • O SABIE  
Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri:     Evrei 4:12
Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.    Efeseni 6:17

  • SĂMÂNȚĂ

.....fiindcă aţi fost născuţi din nou nu dintr-o sămânţă care poate putrezi, ci dintr-una care nu poate putrezi, prin Cuvântul lui Dumnezeu, care este viu şi care rămâne în veac.  1 Petru 1:23




    Dacă stai și privești  peste toate aceste definiții....realizezi că și în viața de zi cu zi  ai nevoie din fiecare.Iată câteva motive pentru care TREBUIE să citești BIBLIA.
....tu în ce categorie de oameni te găsesti ....?????


                                   O zi minunată !!!

Cristiana are nevoie de ajutorul nostru !

   Periodic am sa preiau  si eu ...de pe blogul fr. pastor Beniamin Verdet.Cristiana are nevoie de rugaciunile noastre,atat ea cat si parintii ei.
                           Dumnezeu sa ii intareasca !

Cristiana - God's Gift: Noutati cu privire la Cristiana!

Cristiana - God's Gift: Noutati cu privire la Cristiana!: "In primul rand doresc sa imi cer scuze pentru ca din diferite motive pana in acest moment nu am mai reusit sa va scriu detalii cu privire l..."

27 aprilie 2011

Noapte buna !!!!

Va fi intr-o zi si pentru tine prea tarziu...?

"Dar adu-ti aminte de Creatorul tau in zilele tineretii tale,inainte de a veni zilele cele rele"
 Eclesiastul 12:1

Acum  poate zici ca esti prea tanar sau poate esti  la varsta cand esti fara griji,mai tarziu  poate esti  la o varsta cand esti  foarte sigur de tine,mai tarziu nu ai timp ca esti prea  fericit sau poate prea ocupat,poate esti ....chiar prea ingrijorat....si mai tarziu poate spui ....sunt prea batran......dar va veni o vreme cand poate vei vrea.....
DAR POATE FI PREA TARZIU !!!

ALEGEREA ESTE IN MANA TA !!!!


Bună dimineața !!!

   
Astazi  as vrea sa va impartasesc un moment frumos pe care l-am simtit azi de dimineata  si care m-a facut sa stau pe ganduri si sa meditez mai mult.Plecand sa duc baietelul la scoala,in drumul meu , am vazut o doamna care era oprita undeva mai in mijocul soselei...si se chinuia  cu toata forta,desi era imbracata foarte elegant, sa smulga  bara de la masina  dansei,de fapt era mai mult protectia aripei din dreapta.Am incetinit  in dreptul ei,desi eram contra cronometru,pentru ca.....asa se intampla cam in fiecare dimineata,juniorul isi aminteste la usa....ca si-a uitat tot felul de chestii si se intoarce....sa si le ia,cum spuneam....am incetinit si am intrebat-o daca are nevoie de ajutor.....femeia zambind ,m-a privit...dupa care mi-a spus...."DA....as avea nevoie  daca doriti  sa ma ajutati"
    Am cautat un loc sa parchez masina si m-am dus la doamna,speriata s-a uitat  la mine si mi-a spus....."stiti nu am franat la timp,si m-am lovit cu o alta masina!!!!"  
Ii cazuse bara din fata si pe aripa avea o protectie  tot din fibra de sticla care era smulsa si nu putea circula asa ca era mai mult pe jos decat prinsa.Am incercat sa desprind aceea protectie....dar bineinteles  fara nici o sansa....pentru ca la urma urmei....si eu eram doar o biata "femeie"desi echipamentul meu ii dadea impresia ca voi reusi cu siguranta...eu fiind echipata de "scandal'(in trening)....stiti, eu ma pricep sa conduc foarte bine....dar partea asta cu mecanica si "alte cele"....cam slab....poate pentru faptul ca pana acum nu am prea ramas in drum...si nu am fost obligata sa invat,dar sunt convinsa ca si doamna nu si-a pus mari sperante in mine....vazandu-ma "tot femeie'...dar cel putin nu mai era singura.......eram deja doua...mai ales ca doamna era foarte speriata ...era si normal...avea permis de conducere  de doua zile.....
    Vazand ca nu ma descurc...acum era randul meu sa caut ajutor....Au trecut cateva masini....,dar nu ne-a bagat nimeni in seama....dar in sfarsit a incetinit un domn,ne-a privit ,a parcat pe dreapta....si a iesit din masina. Eu....mai indrazneata...."domnul,domnul....nu ne dati o mana de ajutor...???"      Amabil ,domnul a venit ,m-a intrebat ce s-a intamplat....eu ii spuneam...ca doar vroiam sa o ajut pe doamna,dupa care ....s-a aplecat sa desfaca aceea protectie.Avand mainile ocupate cu niste carti...m-am oferit sa i le tin ...pana rezolva problema.....Am luat cartile...si cu bucurie am vazut ca tineam o "BIBLIE"....i-am zambit....am intins mana si am spus "PACE"...la care omul mirat...mi-a spus"DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE".....dar doamna care ne privea  era si mai mirata.....
   Bineinteles cu un barbat langa noi...problema s-a rezolvat in cateva clipe...,doamna ne-a multumit,noi am binecuvantat-o si ne-am vazut de drum fiecare.Am stat si m-am uitat la doamna....avea lacrimi in ochi....dar erau lacrimi de bucurie...pentru ca ne zambea......si nu stiu de ce...pentru ca eu cel putin...nu am facut nimic....eram tot atat de slaba ca si dansa......
......zambetul ei m-a facut  sa-mi doresc mai mult.....ca oridecate ori am ocazia sa intind o mana cuiva....sa o fac fara ezit.....


          O zi frumoasa tuturor......si nu uitati...."daca poti sa faci un bine cuiva,fa-l"



26 aprilie 2011

    Vreau să cer scuze pentru calitatea imaginei,dar și a sunetului.Sunt câteva înregistrări din biserică  făcute cu telefonul și un aparat foto....dar sper că se poate auzi mesajul acestor melodi care de altfel este minunat.Îmi place să cânt,îmi place să îl slujesc pe Dumnezeu prin cântare și oridecâte ori am ocazia o fac împreună cu cei care doresc acest lucru,chiar dacă nu suntem profesioniști.
   Cred că Dumnezeu  se uită mai întâi la inima omului  și asta este tot ce contează !

La Calvar

Ai deschis cerul Tau

Lacrimi

Bună dimineața !!!


Aș vrea ca lumina pe care am cerut-o ca drept călăuzire ,să fie o  lumină trimisă de Dumnezeu iar ea,să ne lumineze drumul spre a înfăptui tot ce este bine și plăcut înaintea Domnului,să iertăm tot ce trebuia iertat,să iubim mai mult pe aceia care nu ne iubesc,pentru că,  împlinind toate astea vom deveni mai buni noi și astfel motivăm și pe cei din jurul nostru să devină la fel !

Vă doresc o zi minunată !!!

25 aprilie 2011

Sărbătoare fără ....SĂRBĂTORIT !!!!

     Ne aflăm în a doua zi  de Paști ,sărbătoare care ne aduce aminte de ceea ce s-a întâmplat pe dealul Golgotei în urmă cu peste 2000 de ani.
    Am așteptat un an de zile să vină această sărbătoare,și fiecare am făcut pregătiri importante pentru a întâmpina ...și acum va mai trebui să treacă  un alt an ca să mai sărbătorim  din nou și asta cu ajutorul Domnului dacă vom fi în viață...pentru că noi, așa ne facem planul....dar ziua de mâine nu este a noastră și planurile făcute de om sunt zadarnice.
    Am stat și m-am uitat în jurul meu...peste tot,în oraș.la sat,pe stradă.....chiar și în bisericile noastre creștine...și peste tot același puls..... am văzut în jurul meu doar agitație,spectacol,paradă...și nimic mai mult.
   Esența acestei sărbători s-a pierdut în totalitate,vorba unei persoane.....s-a pierdut pe traseu. 


Sărbătorim ....dar fără SĂRBĂTORIT.
  Îmi  cer scuze ...poate sunt prea dură.....nu vreau să supăr pe nimeni și nu generalizez....dar asta este ceea ce am simțit în jurul meu.... și cu siguranță NOI purtăm  vina cea mai mare ...ne complacem si acceptăm aceste lucruri chiar fară să ne dăm seama uneori...dar de cele mai multe ori intrăm în această "horă" cu BUNA STIINȚĂ.....nu EL are vre-o vină,nicidecum ISUS...NOI purtăm întreaga vină.


......nu știu.... STAU ȘI MĂ ÎNTREB....
...SĂ FIE ȘI LA ANUL LA FEL..??????

...a plâns ISUS atunci....dar mai tare plânge acum.