Versetul zilei

28 aprilie 2011

David Wilkerson a trecut in vesnicie !
David Wilkerson, autorul celei mai cunoscute cărţi în istoria evangheliei, “Crucea şi Pumnalul”, şi totodată fondatorul “World Challenge Ministries”, a decedat ieri, 27 Aprilie, în urma unui accident de maşină.
Wilkerson, în vârstă de 79 de ani, conducea spre est pe drumul U.S. 175 din Texas; la un moment dat pastorul David Wilkerson, a intrat pe contrasens pe banda de pe care venea un camion din direcţia opusă. Şoferul camionului a încercat o manevră de ocolire însă a fost prea târziu, şi a lovit frontal maşina în care se afla pastorul. Nimeni nu ştie şi încă nu s-a aflat ce l-a determinat pe pastor să vireze şi să intre pe banda opusă.
Sotia lui, Gwen se afla şi ea în maşină şi a fost dusă de urgenţă la spital împreună cu şoferul camionului.
Biserica pe care a fondat-o, Time Square Church din New York, are peste opt mii de membri, iar în 2009 Wilkerson a postat mesaje, avertizând că vor fi rebeliuni, focuri şi prăbuşiri economice în New York. Acest mesaj a avut un impact foarte mare în societate şi imediat o fost răspândit şi a devenit în central atenţiei. “Wilkerson are mai multă credibilitate şi e mai recunoscut decât mulţi alţi prooroci online. El este autorul cărţii “Crucea şi Pumnalul”, una dintre cele mai răspândite cărţi din istoria evangheliei. Asociaţia lui “Teen Challenge” este foarte proeminentă în discuţii pentru tratarea celor dependenţi de droguri.”, notează Christianity Today.com


Silviu Firulete
                                articol preluat :STIRI CRESTINE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu