Versetul zilei

21 ianuarie 2021

Ochii mei si ochii Lui!

 Dacă  maine ai decide să pariezi la o cursă de cai pe cine ai paria, pe cel care ar pierde sau pe cel care ar câștiga?

Uneori privim la viața noastră si vedem o mulțime de esecuri, promisiuni neonorate fata de Dumnezeu, greseli nenumărate si pacate săvârșite si cu voie si fara de voie și  atunci ne întrebăm, de ce ar alege Dumnezeu un ratat si un păcătos?

Intr-adevar asa ne vedem noi prin ochii nostri, insa prin ochii lui Dumnezeu imaginea noastra e diferită. El nu vede doar slăbiciunile noastre, ci vede mult mai mult. EL se uită la ceea ce putem deveni.

19 ianuarie 2021

Crezi?

 Profitând de puțin timp liber la birou... citesc. “ ...toti cati s-au atins s-au vindecat”

Isus vrea sa dea răspuns cererilor tale, fie ele de orice natura, boala, eliberare de vicii, poate aduce pace in casa ta, poate orice.

Tu crezi?


„După ce au trecut marea, au venit în ţinutul Ghenezaretului. Oamenii din locul acela, care cunoșteau pe Isus, au trimis să dea de știre în toate împrejurimile și au adus la El pe toţi bolnavii. Bolnavii Îl rugau să le dea voie numai să se atingă de poala hainei Lui. Și toţi câţi s-au atins s-au vindecat.”

‭‭Matei‬ ‭14:34-36‬ ‭

România are nevoie de Isus!

 Religios sau credincios?

Astăzi întâlnim tot mai des “creștini religioși”. Întrebarea este tu, eu ... ce fel de creștini suntem?


Religia este ca și cum ai primi un plasture când tu de fapt ai nevoie de operație la inimă. 

Indiferent ca ai putina sau ai multa religie, retine....”asta NU te va ajuta”

ROMÂNIA nu are nevoie de religie, ROMÂNIA are nevoie mare de Isus!

18 ianuarie 2021

Exista o sansa!

Cand unul din cei dragi pleacă de pe pamant, adeseori ne intrebam unde a ajuns, știind totusi ca, pe cand trăia pe pamant nu încheiase un legământ cu Dumnezeu.

In 1 Timotei sta scris: „Lucrul acesta este bun și bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, care voiește ca toţi oamenii să fie mântuiţi și să vină la cunoștinţa adevărului.”‭‭ (1 Timotei‬ ‭2:3-4)

Stim istoria lui Iuda Iscarioteanul...

Dumnezeu i-a dat sansa căinței chiar si in ultima clipa, in Grădina Ghetsimani. Sunt convinsă ca daca Iuda si-ar fi recunoscut greseala, Domnul l-ar fi iertat. 

De ce? Pentru ca sta scris: „Căci Eu nu doresc moartea celui ce moare”, zice Domnul Dumnezeu. „Întoarceţi-vă dar la Dumnezeu și veţi trăi!” Ezechiel 18:32

Iuda ar fi putut beneficia de Harul Domnului, dar n-a făcut-o. A fost prietenul lui Isus, dar l-a trădat, iar trădarea l-a durut pe Cel ce-i fusese Mentor si Învățător.

Iertarea poate fi primită chiar si in ultima clipa, insa nu trebuie sa te bazezi pe acest lucru, pentru ca nu toti au acest har cum de-altfel asta nu înseamnă ca toti cei care au murit au ajuns in rai. 

Exista totusi sansa ca, daca Îl strigi pe Domnul chiar si in ultimul moment al vietii tale, poti fi ascultat si salvat.


Biblia!

Se spune că George Müller a citit Biblia de peste 200 de ori, dintre care 50 pe genunchi. Înainte de moartea sa, întrebat de un reporter ce ar vrea să facă încă, el, în genunchi, a răspuns: ′ ′ Sā citesc mai mult Biblia, pentru că știu prea puțin despre excelența lui Hristos. "Müller a fondat mai multe orfelinate și a îngrijit peste  10.000 de copii orfani, pe baza promisiunii lui Dumnezeu din Psalmul 68: 5: ′ ′ Dumnezeu este tatăl orfanilor. "

Adepții săi spun povești interesante despre el. Printre acestea, unul dintre momentele în care Müller se ruga în camera lui, iar faima sa era deja remarcabilă se povesteste ca Regina Angliei s-a dus la el acasă, iar menajera ei a bătut la ușa camerei sale și i-a spus: ′ ′ domnule Müller, regina este în cameră dorind să vă vorbească. ”Iar el a răspuns: ′ ′ Spune-i reginei că acum Nu pot, pentru că vorbesc cu Regele Regilor și nu voi putea să o asist ".

Cu altă ocazie, orfelinatul său s-a trezit fără niciun fel de mâncare pentru cei peste 1000 de orfani care locuiau acolo la acea vreme. Când disperarea i-a apucat pe toți oficialii, Müller a spus: Nu cer nimic omului, alianța mea este cu Dumnezeu. Așa că a intrat în camera sa și s-a rugat: ′ ′ Tatăl orfanilor, ne lipsește pâinea. În numele lui Isus, Amin. "După o vreme, mai multe căruțe cu pâini au ajuns la ușa orfelinatului și șeful care le conducea a spus: ′ ′ Domnule Müller, am fost să livrăm aceste pâini familiei regale din castel , și au spus că pâinile erau foarte prăjite. În acest fel, pentru a nu le arunca, am decis să donăm orfelinatului ". Müller a spus: ′ ′ Nu pâinile au trecut punctul, ci Dumnezeu care a răspuns la rugăciunea noastră și a avut milă de noi ”.

Müller a fost un mare evanghelist, a avut o comuniune de invidiat cu Hristos și a demonstrat de multe ori puterea rugăciunii cu credință. Müller avea un caiet, unde a scris peste 50.000 de rugăciuni la care Dumnezeu a răspuns. Să ne amintim că, atunci când trăim în dependență de Dumnezeu, El Însuși ne creează circumstanțe favorabile. 


                   (text preluat)

17 ianuarie 2021

Un nume scris in cer!

 Nu cauta prin lucruri vremelnice sa-ti faci un renume ca sa-ti câștigi o identitate. Singura identitate este in Isus Hristos!

✅Coloseni 3:3: 

“Căci voi aţi murit, şi viaţa voastră este ascunsă cu Hristos în Dumnezeu.”

Atunci cand esti sub protecția lui Dumnezeu, cel rau nu te poate atinge!

✅1 Ioan 5:18:

 “Ştim că oricine este născut din Dumnezeu nu păcătuieşte, ci Cel născut din Dumnezeu îl păzeşte, şi cel rău nu se atinge de el.”

O duminica binecuvantata!