Versetul zilei

3 iulie 2021

Interpretarea și scopul prorociilor scrise in Biblie

Un mesaj foarte bun pe care vi-l rcomand.
Dumnezeu are o agenda bine stabilita si totul se desfasoara conform planului Sau pe care l-a stabilit si NIMIC nu-L va face sa renunte sau sa-si abandoneze planul. 
Astazi daca auzi Cuvantul nu ezista sa te intorci la Dumnezeu!


 

Povestea unei mame eroine si a unui copil deosebit!

 Prin primavara anului trecut eram toti in lockdown din cauza unui virus, unul mic si invizibil, dar puternic. Tin minte ca nici macar la biserica nu se putea merge si mare parte urmaream programul bisericilor pe internet. Mi-am amintit ca urmarisem un interviu al bisericii Peniel din Londra cu pastorul bisericii Tiberiu Pop si o mama deosebita, membra acolo in Londra. Spun deosebita pentru ca rar mi-a fost dat sa vad o asemenea familie, cu o dragoste atat de mare pentru copilul lor, in ciuda handicapului pe care il avea micuta Ruthie. 

Am inceput sa ascult atunci povestea ei si asa a urmat alt episod, si altul, si altul...si pana azi, cand intr-un fel povestea lui Ruthie se incheie, dar nu si a lor ca familie.

Tot ce pot spune este ca personal a fost o incurajare pentru mine in multe situatii, dar cred ca pentru multe persoane, nu doar ptr mine.


In 29.06.2021 Ruth a plecat ACASA. 

Povestea ei incepe aici 

si continua in multele episoade pe care le puteti urmari pe canalul acestei mame eroine 

https://www.youtube.com/channel/UCpCShaVRaZEYYQC8Fzl6m5g/videos

Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente, dar Dumnezeu este in control si El care face rana , aduce si vindecarea. 

Haideti ca prin rugaciunile noastre sa imbratisam aceasta familie si Dumnezeu sa aduca mangaiere!



27 iunie 2021

Dependent de doar de Hristos!

Aud pe multi ca merg in anumite locuri, cheama anumite persoane sa se roage si sa mijloceasca pentru ei inaintea lui Dumnezeu pentru iertarea lor de pacate. Pacatosi suntem si este cu neputinta sa nu gresim, Unul Singur este fara de pacat, Fiul Isus Hristos, insa nimeni nu poate obtine iertarea prin altcineva, decat prin Isus Hristos si prin pocainta personala. Este o tragedie ca in relatia cu Hristos sa depinzi de cineva, avand totusi intrare libera la Tronul milei.

Astfel dar, fraţilor, fiindcă prin sângele lui Isus avem o intrare slobodă în Locul Preasfânt pe calea cea nouă și vie pe care ne-a deschis-o El, prin perdeaua dinăuntru, adică trupul Său, și fiindcă avem un Mare Preot pus peste casa lui Dumnezeu,  ne apropiem cu o inimă curată, cu credinţă deplină, cu inimile stropite și curăţite de un cuget rău și cu trupul spălat cu o apă curată.  ţinem fără șovăire la mărturisirea nădejdii noastre, căci credincios este Cel ce a făcut făgăduinţa. Să veghem unii asupra altora, ca să ne îndemnăm la dragoste și la fapte bune.

Evrei10:19-24

Amir Tsarfati: Alergând spre țintă (4)