Versetul zilei

14 mai 2011

Suspinând după iertare


Din clipa-n care Ţi-am greşit
Şi până Ţi-am cerut iertare,
Părea că timpul s-a oprit
Sau că aleargă mult prea tare...

Părea că Cerul s-a-nnorat,
Şi ploi de lacrimi stau să cadă...
Părea că Tu Te-ai depărtat...
Şi m-am chircit plângând grămadă.

Cu sufletul înrourat,
Am suspinat după iertare...
Şi stând aşa, îngenunchiat
Eu mă rugam cu-aşa ardoare.

Nu-nţelegeam cum s-a-ntâmplat,
Îmi regretam toată greşeala...
Tot mirul strâns l-am picurat
Precum Maria din Magdala.

Zăceam cu faţa la pământ,
Dorind a Ta Îmbrăţişare,
Doream să pot din nou să cânt
Despre Iubire şi Iertare...

Tu m-ai atins şi-am tresărit,
Şi aşteptam iertarea Ta...
Tu m-ai privit şi mi-ai şoptit:
,,Nu poţi greşi cât pot ierta!”

Invatam in fiecare zi...!

    Astazi... o zi superba...cu mult soare..si mult...relax...
    Dupa o iarna asa lunga,astazi prima oara am  incercat sa fructific la maxim aceasta zi,profitand la maxim de soarele  de dupa amiaza...incercand sa ma feresc de radiatiile solare  de la ora pranzului.Asa ca mi-am luat copilasul si am iesit sa ne bucuram de o dupa amiaza impreuna.
   Intamplarea a facut sa reintalnesc o cunostinta din copilarie,si pe care nu am vazut de cel putin 25 de ani.. Dar si aici..si de fapt ca intotdeauna, Dumnezeu a ingaduit ca sa pot fi incurajata ,chiar in momentele in care deznadejdea isi pune amprenta incet in viata mea.Asa cum si eu am fost incercata prin decesul sotului,tot asa.. am vazut ca si altii sunt la fel de incercati .M-am bucurat sa il revad...dar si mai mult m-a bucurat si m-a miscat zambetul de pe fata sa .Avea o fata linistita,avea ceva aparte...o liniste care rar o poti intalni,o liniste pe care numai DUMNEZEU o poate da. Desi ... aceea persoana trece prin aceeasi situatie ca si mine...mi-a marturisit ca incercarea prin care Dumnezeu l-a trecut ,prin pierderea sotiei...l-a apropiat foarte mult de Dumnezeu ,si a mai spus un lucru  care mie mi-a dat de gandit;
 "Daca ar fi sa trebuiasca sa aleg inca odata drumul acesta ...as accepta cu mare drag acelasi lucru,pentru caci ,stiu ca prin aceasta ii pot da toata gloria lui Dumnezeu!"
    Asta DA credinta.....chiar si in incercare  sa alegi sa il slujesti pe Dumnezeu ,si sa il slujesti ..nu oricum..ci cu toata inima !!!
   Pentru moment...m-am simtit umpic rusinata....poate umpic mai slaba decat el... eu am inceput sa am momente in care ma paraseste optimismul...desi toti in jurul meu imi spun ca sunt foarte tare...sunt momente cand pierd din aceasta tarie...dar...cred ca astazi  marturia acestui om ,m-a incurajat foarte mult.

   Stiu ca Dumnezeu este acelasi,acelasi de acum doi ani...acelasi, INTOTDEAUNA...de ce sa imi fie frica ????
    DA...asta inseamna sa fi optimism...chiar daca esti trist...TOTUSI ZAMBESTE...CINEVA SUS IN CER TE      IUBESTE !!!!

VH 2 - trece vremea


Va doresc un weekend minunat alaturi de cei dragi !!!

13 mai 2011

Vrei să îl întâlnești pe Domnul ???

Ceilalţi ucenici i-au zis deci: „Am văzut pe Domnul!” Dar el le-a răspuns: „Dacă nu voi vedea în mâinile Lui semnul cuielor şi dacă nu voi pune degetul meu în semnul cuielor şi dacă nu voi pune mâna mea în coasta Lui, nu voi crede.
 Ioan 20:25
Toma a fost unul din ucenicii la care Domnul Isus ținea foarte mult...și i-a dat această șansă:
Apoi a zis lui Toma: „Adu-ţi degetul încoace şi uită-te la mâinile Mele; şi adu-ţi mâna şi pune-o în coasta Mea; şi nu fi necredincios, ci credincios.
Ioan 20:27
TOMA...s-a întâlnit cu DOMNUL !!!


                         Și tu te poți întâlni cu El.
                 Dar cum te poți întâlni cu Domnul ????



  • DACĂ VREI SĂ ÎL VEZI PE DOMNUL, VINO LA PĂRTĂȘIE CU FRAȚII !
  • DACĂ AI NEDUMERIRI, VINO LA CEL CE ȚI LE POATE CLARIFICA !
  • DACĂ AI PROBLEME CU CREDINȚA, UITĂ-TE LA CEL CE E MEREU CREDINCIOS !
  • DACĂ AI NEVOIE DE PACE, VINO LA CEL CE ESTE DOMN AL PĂCII !
              O seară plăcută alături de Domnul !!!
                                                    Editorial pastor Mihai F.

Probleme rezolvate!!

    In sfarsit dupa  doua zile in care nu am putut posta nimic pe blog...vad ca problemele sau rezolvat si pot scrie iarasi. Va multumesc pentru intelegere !!!

11 mai 2011

Fiti binecuvanti !


Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac. Psalmii 121:8 



  Si pentru ca astazi  si maine voi calatori,il rog Pe Dumnezeu sa fie cu  mine  si sa ma pazeasca in calatoria mea,sa ma fereasca de accidente si Mana Lui sa fie calauza mea.Va multumesc pentru rugaciunile voastre si pentru sustinere.


                                 O zi frumoasa !

10 mai 2011

Cutia îngrijorărilor !

Si pentru ca trec din nou printr-o perioada in care incercarile nu ma ocolesc deloc,azi mi-am facut timp sa citesc ceva care m-ar putea incuraja.Si intr-adevar am  gasit ceva foarte interesant.Am gasit un mod prin care am putea scapa de ingrijorari...poate ca in situatia mea mai sunt multi si i-ar putea ajuta. 
   O femeie care era  foarte des incercata,a gasit o solutie prin care sa scape ...cel putin pentru moment de incercari.In bucataria sa ,tinea o cutie ,pe care a pus o eticheta "CUTIA INGRIJORARILOR"
De fiecare data cand se ivea ceva ce ar  fi putut sa o tulbure,scria pe un biletel problema care o framanta ...si il arunca in cutie. Se hotarase sa nu se gandeasca la aceste probleme,atata vreme cat erau in cutie.Putea deschide destul de des cutia,putea citi  fiecare biletel pe care erau scrise ingrijorarile.Urmarind  acest procedeu i-a dat femeii sansa sa isi scoata din minte aceste probleme.Stia ca sunt acolo...si ca se poate ocupa de ele...oricand.Procedand asa...ea era destul de relaxata si mintea ei  nu era epuizata ,astfel putand sa caute solutii in liniste la fiecare problema. Totusi....deschizand cutia...constata ca multe din probleme au disparut.

  Gandindu-ma la aceasta femeie...m-am gandit ca as putea incerca si eu sa o imit.Cred ca fiecare dintre noi avem probleme,incercari care zi de zi ne coplesesc..unii poate facem fata usor...altii suntem mai tari si plin de optimism....sau poate nu suntem chiar asa...dar ne dorim..si atunci cel putin  incercam sa facem impresie celor din jur ca "mari optimisti ".Dar oricat de tari am fi...sincer,o problema care te afecteaza atat pe tine cat si famila....e imposibil sa nu te ingrijoreze.   
 Daca si tu te numeri printre aceste persoane,incearca sa scrii toate problemele tale pe un biletel..si punele intr-o cutie.Nu stiu...acest lucru poate ca te va ajuta..sau poate ca nu...insa stiu un lucru :"daca inmanezi biletelul cu toate aceste probleme in mainile Domnului,stiu sigur ca  nu vei mai avea preocupare pentru ele"

  De multe ori aceste probleme ne fura din suflet orice bucurie,ne epuizeaza si ne secatuiesc de puteri,si in acelasi timp stiu ca si starea noastra spirituala este afectata si spun asta din propria experienta .
   Isus a spus : "Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul de azi"

   In Mainile Dumnezeului nostru ,problemele noastre sunt rezolvate...si stau mult mai bine decat in "CUTIA INGRIJORARILOR"

  "Cand punem ingrijorarile noastre in Mana lui Dumnezeu,El ne pune pacea sa inimile noastre"

...iar ca  si incurajare, este o melodie foarte frumoasa pe care va rog sa o ascultati: Nu te ingrijora !



                            O seara binecuvantata !!!

9 mai 2011

Buna dimineata !


  ...si pentru ca incepem o noua saptamana  in care nu stim ce ne asteapta..poate ca unii vom avea parte de bucurii,altii de incercari...poate unii vom trece prin suferinta..sau Domnul stie cate  situatii mai avem de infruntat,dar indiferent cat de grea ar fi incercarea...nu uita ca si  pentru aceste situatii,Dumnezeu are pregatit pentru tine ceva.
In momentele dificile cei puternici nu cedeaza,ci continue sa lupte !!!!
Intra in noua saptamana alaturi de Domnul Isus,roaga-te sa fie prezent si sa te calauzeasca in tot ce faci,si-atunci vei vedea ca indiferent cat de mare  va fi incercarea...ai un TATA si mai mare care iti intinde o mana de ajutor ,dar numai daca doresti acest lucru.

Va urez o dimineata placuta  , bineinteles  alaturi de "nelipsita cafeluta"


8 mai 2011

O duminica frumoasa !!!


      Fie ca si in aceasta zi minunata de duminica,razele soarelui sa iti mangaie fata,lasa inima sa iti fie deschisa  si incearca sa il lasi sa patrunda pe Dumnezeu acolo,pentru a schimba ce are de schimbat ,pentru a mangaia  acolo unde este durere,pentru a vindeca acolo unde este boala si pentru a intari acolo unde este slabiciune.
    Lasa-l pe Dumnezeu  sa iti vorbeasca !!! 
Tu fa doar liniste sa ii poti auzi glasul   si  incearca sa iti faci timp si pentru cei din jurul tau,cu siguranta cineva are nevoie de tine .

       O duminica binecuvantata si cat mai frumoasa alaturi de cei dragi !

Noapte buna !



      Eu mă culc şi adorm în pace, căci numai Tu, Doamne, îmi dai linişte deplină în locuinţa mea. 
 Psalmii 4:8


                    O noapte linistita si binecuvantata !!!