Versetul zilei

1 noiembrie 2018

Copii cu aspect de demoni!

Ieri, venind de la servici la colțul străzii unde locuiesc apăruse  trei "aratari" de vreo 13 ani, unul deghizat in diavol, unul avea doar o masca groteasca semănând 🤔 probabil   cu vreun subaltern al diavolului și încă o arătare cu o coasa in mana și îmbrăcată in negru, întruchipată in MOARTE.
Dădea binețe fiecărui trecător și salutau fiecare masina sau autobuz care trecea pe acolo, și bineînțeles "lumea" ...SE DISTRA și le aprecia costumația.
Vrem sa fim binecuvantati și ne dorim sa ne fie bine, noua, copiilor nostri și nepoților nostri, însă nu conștientizam ca lăsându-i sa imite și sa se deghizeze in astfel de personaje, care de-altfel ele exista, însă nu intr-o ținuta așa cum ne imaginam noi, atragem doar mania lui Dumnezeu și casa ne va fi invadata de tot ceea ce oferă aceste  duhuri demonice? Pentru ca in spatele acestor "arătări" sunt de fapt duhuri obraznice.
Nu copiii sunt vinovati, poate ca unii sunt la o vârsta incapabila de a discerne     gravitatea acestui lucru, insa parintii adulți care permit intr-un fel sau altul, fie acasa sau la scoala acest macabru spectacol. 
Nu va mai plângeți dragi parinti de problemele care apar...voi ați dat voie celui rau in casa voastra😢