Versetul zilei

15 octombrie 2018

Drum lin, inger frumos!

Cand pleaca un suflet drag, familia sufera tare, insa cand pleaca un copilas in fata caruia ii sta tot viitorul inainte, suferim cu totii, mai ales cand moartea survine in urma inconstientei si indiferentei din partea unor indivizi, pe care nu stiu daca-i poti numi oameni.
Vineri seara cazuse vestea ca un trasnet peste cunoscutii fam. Panescu din Bocsa, fratii de-ai nostri in credinta. Un individ dornic de afirmare in timp ce conducea masina cu viteza, aproape 200/h, desi drumul nu-ti permite asa ceva, a inceput sa-si transmita in direct pe facebook cursa pe care o facea. Bineinteles, atent la facebook si nu la drum, a intrat intr-un tractor, apoi pe contrasens unde a izbit aceasta familie cu copii. Urmarile sunt dureroase, pentru ca pe langa parintii si inca un baietel de 3 ani, care au suferit multiple traumatisme, fetita de 9 ani a trecut la Domnul.
Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente si oricat am incerca sa le alinam suferinta...este cu neputinta sa o facem noi oamenii, doar Dumnezeu ii poate intari in aceste momente si ma rog sa o faca.
Astazi in clasa fetitei au fost momente de durere si oricat a-i incerca sa-ti stapanesti lacrimile, nu poti sa o faci.
Mai multe imagini pot fi accesate pe pagina unui dascal al Teodorei
Dincolo de gustul amarnic al durerii pe care il simtim toti, fie ca ii cunoastem sau nu, as incerca sa privesc si sa privim toti prin ochii credintei. Fiind crestini noi traim cu o speranta si aceasta speranta este vie si cat se poate de reala. Teodora  a parasit acest pamant vremelnic, dar a ajuns pe taramul fagaduit de Hristos. " Ma duc sa va pregatesc un loc, ca acolo unde sunt Eu sa fiti si voi", spunea Isus. Casa Teodorei a fost gata si Dumnezeu i-a pregatit-o cu maiestrie. Pentru altii Dumnezeu le construieste casa in zeci de ani buni, pentru altii insa casa le este terminata in regim de urgenta, daca imi este permis sa spun asa ceva. Locul Teodorei a fost pregatit si Mirele a asteptat-o in prag. Da, e dureroasa despartirea aici, dar revederea este minunata cu cei dragi. Teodora si-a sfarsit scurta alergare, dar a fost asteptata in prag chiar de Isus. 
Cerul s-a deschis pentru ca un inger a ajuns acasa!

Acum plangem, dar intr-o zi, curand ne vom intalni in cerul gloriei lui Hristos, pentru ca toti cei care-L iubim pe Domnul vom ajunge ACASA.
Drum lin, inger frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu