Versetul zilei

5 septembrie 2017

Pocăiţi-vă dar, şi întoarceţi-vă la Dumnezeu.

Tehnologia de azi este atat de avansata incat ne permite la orice ora din zi sau din noapte sa accesam ceea ce ne intereseaza. Alegerea ne apartine cu ce ne hranim, insa cu ceea ce ne alimentam putem creste spiritual sau putem slabi de la o zi la alta. Drept este ca, uneori nici macar nu ne dam seama cata influenta au aceste lucruri, insa daca ne facem o analiza putem vedea clar nivelul relatiei noastre cu Dumnezeu. Timpul petrecut in partasie si placerea de a sta in prezenta Domnului prin citirea Cuvantului si rugaciune arata cat de mult il iubim pe Dumnezeu.
Faptul ca in aceasta zi citesti aceste randuri dovedeste ca doresti sa-ti hranesti sufletul prin Cuvantul Lui. 
Faptele Apostolilor: 3. 19. 
Pocăiţi-vă dar, şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină dela Domnul vremile de înviorare.
Cuvantul lui Dumnezeu aduce inviorare si viata, insa vremurile de inviorare despre care ne vorbeste Luca in Fapte 3:19, necesita o pocainta si o intoarcere la Dumnezeu.
Nu exista intoarcere fara pocainta si cainta pentru pacatele noastre. Este nevoie de o pocainta reala pentru ca si intoarcerea sa fie reala. Pocainta nu este indeajuns fara intoarcere. A te intoarce la Dumnezeu, inseamna a parasi starea in care ai fost, inseamna o schimbare, o innoire a mintii (METANOIA) o parasire a tuturor lucrurilor care pana atunci nu i-au adus cinste lui Dumnezeu.
Vrei ca pacatele tale sa fie sterse? Vrei ca sufletul tau sa prinda iarasi viata?
Nu este decat o singura solutie:
...pocăiţi-vă dar, şi întoarceţi-vă la Dumnezeu.
Doamne da-ne puterea de care avem nevoie sa putem face acest lucru.
O zi binecuvantata!



4 septembrie 2017

Îți multumesc!

Oh..unde as fi azi dacă Domnul  nu si-ar fi arătat bunătatea si îndurarea față de mine?
Doamne, îți  multumesc pentru fiecare zi, pentru fiecare clipă  pe care mi-o dăruiești si în  care îngădui  să  mă  bucur de viață, de sănătate, de cei dragi, de tot ceea ce mă  înconjoară.Bunătatea și credinciosia Ta s-au înnoit si azi, de-aceea iti multumesc.