Versetul zilei

11 iunie 2011

Iata un loc...vei sta cu Mine pe stanca !

"Eu ma indur de cine vreau sa Ma indur ,si am mila de cine vreau sa am mila!"
Exodul 33:19/b

Tot timpul acest verset m-a pus pe ganduri...."de cine vreau" !
Chiar daca noua ni se pare absurd de multe ori si nu intelegem ...indurarea Domnului pentru multi dintre noi..dar mai ales pentru cei de langa noi,totusi... Dumnezeu nu gandeste cum gandim noi si ii dau Slava pentru acest lucru.
Noi ca fire pamanteasca am vrea ca Dumnezeu sa dea binecuvantari doar aceluia care credem noi ca merita si de-atatea ori ne miram ca in ciuda imperfectiunii noastre si in ciuda scadentelor de care dam dovada zi de zi, atat noi cat si  cei din jurul nostru ,Dumnezeu se indura de noi,ne iubeste ....ba mai mult ne ofera si un  loc pe stanca alaturi de EL.
Este absurd sa te pui cu Dumnezeu ...El se indura si are mila de cine vrea EL,si nu de cine vrem noi ! Un om "destept"...nu face acest lucru,el nu se pune cu Dumnezeu .
Dumnezeu inainte de toate se uita la inima noastra si este foarte important ce gaseste acolo.El este un Dumnezeu Atotcunoscator si El nu se lasa impresionat  si nici nu este sensibilizat de aparente.
De cele mai multe ori postam in cei mai buni credinciosi,facem cele mai bune impresii oamenilor,dar  sa nu uitam ....NU OAMENII NE DAU BINECUVANTAREA....ci DUMNEZEU! 

Va doresc un weekend binecuvantat !!!

10 iunie 2011

Alfa Omega in Obiectiv - 9 iunie 2011 - editie aniversara - 5 ani de emi...



   Pentru ca traim intr-o lume in care informatia a ajuns foarte importanta ,iar altii nu pot fara ea...mass-media   e plina de multe ori cu tot felul  de subiecte care tin  prima pagina...ma bucur ca si informatia crestina si nu numai...ci si invataturile crestine de care avem atat nevoie in tara noastra , le putem promova pe toate caile.Unul din mijloacele prin care poate fi adusa invatatura crestina in casele fiecaruia si care de altfel se bucura de un real succes... sunt transmisiile tv.O asemenea emisiune ,fac cei din echipa ALFA OMEGA TV.Oameni deosebiti,cu un talent deosebit care isi pun la dispozitia lui Dumnezeu tot ce au....timpul,energia si de ce nu....chiar TOTUL.
Pentru acesti oameni, trebuie sa ne rugam ,sa ii sustinem asa cum Dumnezeu ne indeamna.S-au pus la dispozitia lui Dumnezeu in urma cu cinci ani..si Dumnezeu a facut lucruri mari prin ei si ii foloseste intr-un mod deosebit.

Fiti binecuvantati fratii nostri si apreciem tot ceea ce faceti,iar Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot si el sa va dea izbanda in continuare !

9 iunie 2011

O marturie extraordinara a Silviei Tarniceriu.


    Pentru cei care doresc s-o vadă, nu numai s-o audă pe sora Tărniceriu, înregistrarea începe de la minutul 01:18:00. pe linkul de mai jos, pus la dispoziţie, cu dragoste. Audiţie şi vizionare plăcuta.



                  http://www.ustream.tv/recorded/14901053


Dumnezeu sa o binecuvinteze !

Omul !!!!

Omul...o creatura a lui Dumnezeu care a fost facuta dupa chipul si asemanarea Sa.Si totusi... suntem atat de diferiti unii de altii..Prin fire,   noi oamenii suntem foarte aproape unii de altii, dar prin obiceiurile noastre suntem foarte departati.Omul "rezonabil" daca pot  sa ii zic asa...de regula se adapteaza mediului si celor din jurul sau,dar din pacate mai sunt si oameni care nu se multumesc cu ce li se da...cu ce au....si atunci vor...si insista, in a adapta lumea intreaga propriei persoane.
Sunt oameni care traiesc o intreaga viata cu o anume imagine despre ei insisi..ca fiind  cei mai BUNI.Cred ca  doar ceea ce fac ei este bine...doar cum gandesc ei este cel mai corect,doar ei sunt cei mai buni,doar ei sunt cei mai perfecti,ca..."EI" sunt cei mai curati....si de aici si dorinta lor pentru perfectiune.De aici pornesc de fapt,toate neintelegerile,pentru ca atata timp cat ai despre tine cea mai buna impresie...este foarte grav.Atata timp cat gandim asa despre noi,de fapt nu vom progresa,pentru ca, de noi depinde foarte mult si mai ales de acest tip de oameni care nu se multumesc cu ce au...care nu sunt multumiti de oameni pe care ii au in jurul lor.
Atata timp cat nu intelegem ca desi suntem  creati de acelasi CREATOR.....totusi suntem diferiti,atata timp cat nu intelegem si nu acceptam ca fiecare om este diferit de noi,ca fiecare om are dreptul  si libertatea sa,atata timp cat nu vrem sa ii acceptam pe cei din jurul nostru asa cum sunt "imperfecti"...pentru ca la randul nostru si noi suntem imperfecti pentru alti...atata timp  cat.....tot atata timp vom exista si neintelegerile.


Fiecare om pe care il intalnesti in drumul tau iti este superior prin ceva.De-aceea ..incearca sa inveti cate ceva pe langa fiecare !!!!!!
O zi minunata !




   



 

8 iunie 2011

Inaugurarea Bisericii Baptiste HARUL-Timisoara


....si  pentru ca HARUL LUI DUMNEZEU ,CARE ADUCE MANTUIRE PENTRU TOTI OAMENII,A FOST ARATAT.....acelasi HAR ne-a calauzit si pe  noi pana aici....si acelasi HAR ne este dat "NOUA",celor care vrem sa traim o viata dupa voia lui Dumnezeu fara compromis.Si pentru ca insasi denumirea blogului ne spune ca intotdeauna "MAI EXISTA O SANSA"...cu acest gand  si cu aceasta dorinta in inima mea,pornesc spre un nou inceput,alaturi de Dumnezeu si alaturi de cea mai buna echipa pe care am putut sa o intalnesc vreodata.Prin HARUL LUI DUMNEZEU,  ma  pot bucura ca a incredintat Dumnezeu o asemenea lucrare de slujire in mainile noastre,si ma bucur ca fac parte si eu "cel mai nenorocit om" printre membri fondatori ai acestei Biserici care va fi pastorita de fr. pastor MARIUS CIMPOAE. Ma rog ca DUMNEZEU sa il binecuvinteze atat pe el,cat si pe toti cei care au avut aceasta viziune.
Vrem, si ne dorim ca lucrarea pe care o incepem sa o incredintam in mainile Domnului.pentru caci stim ca orice lucru incredintat in mainile LUI va avea propasire si izbanda.Si pentru ca va fi inaugurata intr-o zi de maxima importanta,"Pogorarea Duhului Sfant",ma rog ca acelasi DUH sa pogoare si peste noi si sa ne lasam umpluti si calauziti de EL.
Pe aceasta cale va invit a lua parte alaturi de noi la bucuria noastra,fie direct la sediul amintit fie prin rugaciunile voastre de sustinere.
Va asteptam cu drag !!!!!

7 iunie 2011

Multumiri !

    Multumesc tuturor celor care imi scrieti mesaje ..aici pe blog cat si pe email.Trebuie  sa recunosc ca sunt cam in urma cu vizitele pe blogurile prietenilor mei,de-aceea va salut  cu mare drag si va imbratisez . Au avut ceva schimbari in viata mea...ma refer la job...si deocamdata serviciul nu  mai este asa lejer ca si pana acum..iar  acasa cand ajung...mai sunt multe de facut.Acesta este motivul pentru care si postarile sunt mai rare pe blog .In urmatoarele zile as vrea sa  impartasesc cu voi.. aici....experienta pe care am avut-o si prin care m-a condus Dumnezeu...a fost minunat sa vad cum Dumnezeu m-a purtat pe brate:)

O noapte binecuvantata !


        "Un singur trandafir poate tine locul unei gradini..si un                      singur prieten face cat o lume intreaga !" 
                                 O noapte linistita !!!!!!

Maraton sau 100 metri !!!!

   Viata de crestin este o alergare in permanenta !!!
   Cand  ne-am inscris in aceasta cursa...nu stiu cati dintre noi am stiut ca ne-am inscris ca participanti la un maraton? Viata de crestin nu este o cursa de 100 sau 200 de metri, ci este un maraton care se va sfarsi in vesnicie.
Pentru a putea intelege mai bine viata de crestin as vrea sa vedem  aseamanarea dintre participantii la un  maraton si participantii la maratonul vietii de crestin, avand  destinatia finala...VESNICIA.
  Ca mari sportivi plecarea o avem de pe stadion...iar noi crestinii o avem de pe stadionul nostru (BISERICA),in ziua botezului...pentru noi acolo a fost startul.
TOTI..dar absolut toti am pornit in aceasta cursa in mari aplauze ,avand in fata noastra sute de spectatori,dar dupa ce s-a dat STARTUL...am pornit in alergare. 
   "Şi noi, dar, fiindcă suntem înconjuraţi cu un nor aşa de mare de martori, să dăm la o parte orice piedică şi păcatul care ne înfăşoară aşa de lesne şi să alergăm cu stăruinţă în alergarea care ne stă înainte "
EVREI 12:1
Multi se inscriu in acest maraton...dar putini sunt cei ce ajung la capat. DE CE ????
Ce ne opreste din alergare?
.....multe...putine...?????
.....piedici...pacate..????
Putem incetini ritmul ,putem abandona cursa...sau strangem din dinti,tragem aer in piept si ne adunam toate puterile pentru a termina cursa si a primi premiul cel mare.
   "Nu ştiţi că cei ce aleargă în locul de alergare, toţi aleargă, dar numai unul capătă premiul? Alergaţi, dar, în aşa fel, ca să căpătaţi premiul!  1 Corinteni 9:24
De regula avem in jurul nostru si alti participanti... iar acestia de multe ori ne dau cadenta.Uita-te cu atentie...ce fel de "prieteni" ai in jurul tau...pentru ca acestia de multe ori iti dau cadenta.
  Noi avem un scop si o TINTA.Sa dam la o parte piedicile din calea noastra care de multe ori ne incetinesc ritmul...sau pacatele care ne OPRESC din cursa.
   Indiferent ce sunt...piedici sau pacate ...da-le la o parte,uita-te la marii "TITANI " ai credintei ,pe care ii gasim in EVREI 11, i-ai ca model si cere-i lui DUMNEZEU putere si intelepciune ca sa le poti urma exemplul.
   Cum poti face asta...?
 "Să ne uităm ţintă la Căpetenia şi Desăvârşirea credinţei noastre, adică la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusă înainte, a suferit crucea, a dispreţuit ruşinea, şi şade la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu." Evrei 12:2
  Dar mai exista ceva...FINALUL.
  STARTUL l-am primit in arena...si finalul va fi  tot pe stadion..dar de data aceasta pentru noi stadionul va fi "CERUL"
  Castigatorii sunt primiti in aplauze aici pe stadion...dar oare cum vom fi primiti in CER?
  Sa ne amintim ce moarte a avut Stefan...ucis cu pietre...dar ce primire a avut?????
Cam peste tot scrie in Scriptura despre DOMNUL ISUS ca "EL SADE"..la dreapta Tatalui.
   In Faptele Apostolilor 7:55-56 Stefan descrie ce a vazut ...."si pe ISUS stand in picioare la dreapta Tatalui".Este cred pentru prima oara cand intalnim asa ceva,pe ISUS stand in picioare.
De ce..?..pentru ca asa isi intampina EL campionii !!!!
  Atunci s-a sfarsit maratonul !
Imaginati-va....
"CERUL DESCHIS,MARTORI MULTI SI PE ISUS IN PICIOARE asteptandu-si copii acasa !"




           Dragul meu,EU VREAU  sa ajung la finalul cursei....tu vrei...????