Versetul zilei

8 iunie 2011

Inaugurarea Bisericii Baptiste HARUL-Timisoara


....si  pentru ca HARUL LUI DUMNEZEU ,CARE ADUCE MANTUIRE PENTRU TOTI OAMENII,A FOST ARATAT.....acelasi HAR ne-a calauzit si pe  noi pana aici....si acelasi HAR ne este dat "NOUA",celor care vrem sa traim o viata dupa voia lui Dumnezeu fara compromis.Si pentru ca insasi denumirea blogului ne spune ca intotdeauna "MAI EXISTA O SANSA"...cu acest gand  si cu aceasta dorinta in inima mea,pornesc spre un nou inceput,alaturi de Dumnezeu si alaturi de cea mai buna echipa pe care am putut sa o intalnesc vreodata.Prin HARUL LUI DUMNEZEU,  ma  pot bucura ca a incredintat Dumnezeu o asemenea lucrare de slujire in mainile noastre,si ma bucur ca fac parte si eu "cel mai nenorocit om" printre membri fondatori ai acestei Biserici care va fi pastorita de fr. pastor MARIUS CIMPOAE. Ma rog ca DUMNEZEU sa il binecuvinteze atat pe el,cat si pe toti cei care au avut aceasta viziune.
Vrem, si ne dorim ca lucrarea pe care o incepem sa o incredintam in mainile Domnului.pentru caci stim ca orice lucru incredintat in mainile LUI va avea propasire si izbanda.Si pentru ca va fi inaugurata intr-o zi de maxima importanta,"Pogorarea Duhului Sfant",ma rog ca acelasi DUH sa pogoare si peste noi si sa ne lasam umpluti si calauziti de EL.
Pe aceasta cale va invit a lua parte alaturi de noi la bucuria noastra,fie direct la sediul amintit fie prin rugaciunile voastre de sustinere.
Va asteptam cu drag !!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu