Versetul zilei

18 ianuarie 2021

Exista o sansa!

Cand unul din cei dragi pleacă de pe pamant, adeseori ne intrebam unde a ajuns, știind totusi ca, pe cand trăia pe pamant nu încheiase un legământ cu Dumnezeu.

In 1 Timotei sta scris: „Lucrul acesta este bun și bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, care voiește ca toţi oamenii să fie mântuiţi și să vină la cunoștinţa adevărului.”‭‭ (1 Timotei‬ ‭2:3-4)

Stim istoria lui Iuda Iscarioteanul...

Dumnezeu i-a dat sansa căinței chiar si in ultima clipa, in Grădina Ghetsimani. Sunt convinsă ca daca Iuda si-ar fi recunoscut greseala, Domnul l-ar fi iertat. 

De ce? Pentru ca sta scris: „Căci Eu nu doresc moartea celui ce moare”, zice Domnul Dumnezeu. „Întoarceţi-vă dar la Dumnezeu și veţi trăi!” Ezechiel 18:32

Iuda ar fi putut beneficia de Harul Domnului, dar n-a făcut-o. A fost prietenul lui Isus, dar l-a trădat, iar trădarea l-a durut pe Cel ce-i fusese Mentor si Învățător.

Iertarea poate fi primită chiar si in ultima clipa, insa nu trebuie sa te bazezi pe acest lucru, pentru ca nu toti au acest har cum de-altfel asta nu înseamnă ca toti cei care au murit au ajuns in rai. 

Exista totusi sansa ca, daca Îl strigi pe Domnul chiar si in ultimul moment al vietii tale, poti fi ascultat si salvat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu