Versetul zilei

3 iunie 2014

Valoarea Cuvantului!

Cred ca intr-o vreme ca aceasta, in care neghina creste si aluatul , este nevoie sa ne reintoarcem la Cuvant. Isus a spus: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata", Ioan 14:6
Scriptura, care este singura carte desi are 40 de autori si a fost  scrisa pe parcursul a 1500 de ani. Ea ramane singura carte din lume care nu si-a pierdut veridicitatea pe tot parcursul anilor, de-atunci si pana in ziua de azi.
 De ce este nevoie sa ne intoarcem la Cuvant?
Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii.Evrei 4:12
Vrem ca Dumnezeu sa lucreze in tara noastra, in orasul nostru, in viata noastra? Atunci trebuie sa ne intoarcem la Cuvant.
In lumina Cuvantului ne vom vedea adevarata stare, pentru ca El are puterea de a pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul si tot Cuvantul este Acela care judecă simţirile şi gândurile inimii. Insa, vrem noi cu adevarat sa faca Dumnezeu acest lucru in viata noastra? Dorim noi ca "secretele inimii" noastre sa fie descoperite? Fie ca vrem sau nu vrem, trebuie sa stim ca inaintea Domnului aceste "secrete tainice" sunt cunoscute de El. Cuvantul este o oglinda in care privim si El are rolul de a ne vedea cum suntem, starea in care ne gasim, insa tot El are si puterea de a ne transforma si de a ne schimba viata pentru ca, HRISTOS este Cuvantul Acesta.
"Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu" spune apostolul Pavel in
 2 Timotei 3:16.
 Biblia nu este o carte de lectura asa cum cred unii oamenii, nu este o carte de povesti, Ea este Legea lui Dumnezeu, Cuvantul care ne da viata.
 "Căci nici o proorocie n'a fost adusă prin voia omului; ci oamenii au vorbit dela Dumnezeu, mînaţi de Duhul Sfînt." 2 Petru 1:21.
Este singura Carte care peste veacuri nu a putut fi desfintata.
"Şi Scriptura nu poate fi desfiinţată."  spune Ioan  cap.10:35
 De-aceea este nevoi sa ne intoarcem la Cuvant, pentru ca El este Adevarul.
Doamne ajuta-ne sa ne aprofundam tot mai mult, zi de zi, iar atunci cand vom sta in lumina Cuvantului, cred ca Tu ne vei lumina si ne vei calauzi prin Duhul Tau cel Sfant.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu