Versetul zilei

21 aprilie 2014

MARSUL INVIERII!

Iata ca sarbatoarea invierii se apropie de final, dar nu inainte de a aduce tuturor mesajul Evangheliei si vestea ca ISUS A INVIAT.
In acest sens, bisericile evanghelice din Timisoara au organizat, ca in fiecare an un mars al Invierii care se afla la a XXIII-a editie.In urma cu 23 de ani marsul a fost initiat de pastorul baptist Petrica Dugulescu. Dansul a plecat la cele vesnice in urma cu 6 ani, insa acest proiect a prins tot mai mult contur si Dumnezeu ne-a ajutat sa continuam proiectul.
Incepand cu ora 15, se va pleca din fata catedralei mitropolitane si se va opri in Parcul Rozelor. Acolo se va rosti o rugăciune, iar apoi se va deplasa pe traseul Primărie – Consiliul Judeţean Timiş. La fiecare instituţie se vor face opriri şi se va citi un text biblic, iar unul dintre liderii bisericilor creştine din Timişoara va înălţa o rugăciune de mulţumire şi binecuvântare. La final vor fi cantari aduse spre slava Domnului inaltate de corul copiilor, corul mare si fanfara bisericii ELIM-Timisoara.
Ne rugam ca Domnul sa binecuvinteze aceasta intalnire, dar si pe fratele BENIAMIN POPLACEAN, care va aduce un mesaj din partea Domnului.
Transmisia va fi facuta live accesand site-ul bisericii Elim, http://www.elim.ro/
Fiti binecuvantati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu