Versetul zilei

13 martie 2013

Domnul se gandeste la noi !

Imi este atata de drag si cred ca nu numai mie, sa stii ca cineva se gandeste la tine. Sincer eu ma simt bine, cand primesc un sms in care mi se spune..."ma gandesc la tine".
Ieri scriam un email unei prietene si surori dragi din Italia, si exact in timpul care ii scriam, in casuta de email primeam de la ea mesaj. "Cineva " se gandea la mine.Si este atat de minunat sa stii ca undeva, cineva se gandeste la tine, iti este alaturi indiferent de situatie. Suna extraordinar sa ti se spuna:
"iti sunt alaturi" sau " ma gandesc la tine", cu atat mai mult daca aceste cuvinte sunt si din partea celui  drag(a).
Deci, daca gasim placere in faptul ca o persoana se gandeste la noi, oare cum ne simtim  sa stim ca Dumnezeu se gandeste la noi in permanenta? Poate nu ne vine sa credem ca El face acest lucru, dar am gasit un verset in Psalmii in care spune acest lucru:
"Eu sunt sarac si lipsit, dar Domnul se gandeste la mine.Tu esti  ajutorul si izbavitorul meu"
Psalmii 40:17
Cei dragi ne sunt alaturi si se gandesc la noi, dar din pacate viata este trecatoare si omul de asemenea, sau poate sunt momente in care suntem uitati, dar exista un Dumnezeu care este vesnic, slava Lui, El se gandeste in permanenta la noi.Ma uitam astazi la versetul zilei care este scris in partea de sus a blogului:
" Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică" Ioan 3;16
Cineva care se gandeste la tine...inseamna ca te iubeste!
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, asta arata cat de mult s-a gandit Dumnezeu la noi.
Si astazi, dupa 2000 de ani, Domnul se gandeste la mine, la tine...la toti.Se gandeste la problema ta, la neputinta ta, El cunoaste toate problemle noastre, si ce este minunat, faptul ca are solutie de rezolvare la toate aceste cauze.Nu ne ramane decat sa ii spunem problema, sa Il rugam sa o rezolve, si-apoi sa Ii multumim pentru modul minunat in care o va rezolva. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu