Versetul zilei

2 februarie 2013

Avem un Dumnezeu viu !

Duhul Domnului inca mai vorbeste si inca mai cerceteaza.
Astazi mai mult ca oricand  Dumnezeu a aratat mila si indurare fata de mine si fata de toti cei care au stat in fata LUI  cu smerenie. Astazi mai mult ca oricand avem nevoie de puterea DUHULUI SFANT  in viata noastra ca sa putem face fata, atacurilor celui rau.
Pamantul e plin de durere si necaz. Toata lumea striga dupa "PACE", si pacea lipseste.....
Formalismul, traditiile si religiile sunt in toi, dar relatia cu Dumnezeu este una superficiala, poate chiar abandonata..
Tot mai multi crestini slujesc unor traditii si unor inchinari false.
Personal, parca niciodata... nu am simtit atatea lupte cu cel rau, dar dau slava Domnului ca imi da putere de biruinta tot mai mare din zi in zi.
 Niciodata nu l-am vazut racnind pe diavol atat de tare asupra crestinilor.
Niciodata nu am vazut atat de multi crestini care cad secerati de diavol si se leapada de credinta lor.Cand spunem lepadare de credinta suntem tentati sa ne gandim la prigoana, sau la alte situatii in care suntem pusi sa alegem, intre a fi cu Dumnezeu sau a fi fara EL.
Nuuuu...lepadarea este chiar sub ochii nostri. Ne lepadam de El, pentru ca ne biruie lumea, ne-atrage mai mult ea decat jertfa de la Golgota, alegem sa slujim idolilor pe care ni i-am facut, ne lepadam de El pentru ca alegem sa slujim banilor si comorilor pe care le-am adunat.Ne lepadam  pentru ca ura si rautatea a pus stapanire pe noi.Ne lepadam pentru ca ne este greu sa iertam pe cel care ne-a gresit. Pornografia, curvia si preacurvia doboara tot multi crestini.Tot mai multe vesti ingrozitore, chiar dureroase despre frati de-ai nostri care au cazut de la credinta, fiind robiti si legati cu aceste duhuri.Atragatoare sunt toate aceste pofte, dar Domnul le descopera si nu lasa ca lucrarea LUI sa ramana in mainile acestor oameni manjiti.
Vegheati dar si rugati-va !
Este tot ceea ce putem face, si este chiar singura modalitate prin care putem birui orice ispita.
Rugaciune si iar rugaciune. Da, poate ca te intrebi in sinea ta....."pai ce sa fac sa stau doar pe genunchi"?
Nu...poate nu ai timpul necesar si posibilitatea sa stai numai pe genunchi, dar te poti ruga oricand si oriunde.La birou in gand, pe masina pana la servici, acasa stand in fata aragazului poti cere Domnului sa iti tina mintea si ochii deschisi. Te poti ruga in ora aceea pe care o pierzi in fata televizorului la un serial sau la stiri, esti mult mai castigat.Nu pierzi nimic alaturi de Domnul, in schimb  o zi fara rugaciune te poate costa o vesnicie. Un moment in care nu ai vegehat si diavolul a simtit nevegherea ta.
E timpul trezirii, E vremea ca noi pocaitii sa ne pocaim. E vremea cercetarii.
Adu Doamne vremi de inviorare, fa semne si minuni, ca TOTI sa stie ca TU esti DUMNEZEUL caruia ma inchin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu