Versetul zilei

5 iulie 2021

Invinge teama!

       Nu este o noutate  si nici prea mare indrazneala in afirmatia pe care o fac zicand ca, sfarsitul tuturor lucrurilor este aproape de final. Una dintre marile incurajari pe care le-am primit este in versetul  20 din Matei 28 ”...si iata ca voi cu voi in toate zilele pana la sfarsitul veacului”. Deci indiferent ce a fost, ce este si ce va fi, Hristos Stanca noastra va fi cu noi, asa cum a fost si pana astazi. 

    A fost o vreme de incercare pentru intreg pamantul, o incercare venita din partea Domnului ca un mesaj de avertizare, a fost si va veni iarasi. Pentru unii o incercare mai grea, pentru altii mai usoara. Unii au trecut cu bine, altii au trecut mai greu, iar altii au sfarsit alergarea pe acest pamant sau mai bine zis, au terminat calatoria.  Da, au terminat calatoria, pentru ca viata noastra pe acest pamant este o calatorie. Suntem straini si calatori si intr-o zi vom sfarsi alergarea, fie ca o ducem aici mai bine sau mai rau, fie ca suntem mai sanatosi sau mai bolnavi, mai frumosi sau mai putin frumosi, nu conteaza cine suntem cat avem, ce avem, un final exista pentru fiecare si-n mijlocul acestor zile dificile si de nesiguranta este destul de greu sa invingi teama, spun destul de greu daca nu ai credinta ca promisiunea facuta din Matei 28 este si pentru tine. 

    Si totusi de ce exista teama?  Teama de ce? De cine?

 Teama de virus ca te poti contamina sau ca cei dragi ai tai pot fi contaminati, teama ca ii vei pierde pe ei sau poate teama ca te vei pierde chiar tu? 

 In Hristos nu exista teama, ptr ca El a venit sa ne-aduca un viitor si o nadejde, insa daca traiesti fara nici o speranta, atunci categoric nu exista nici putere de a lupta in prezent.

Cand nu mai exista nici o speranta pentru viitor, nu mai este nici o putere pentru prezent, dar Harul Lui ne este indeajuns, caci Puterea Lui este aratata in slabiciunile noastre.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu