Versetul zilei

30 ianuarie 2013

Copii mâncaţi de proprii părinţi din cauza foametei.

Canibalism în Coreea de Nord: Copii mâncaţi de proprii părinţi din cauza foametei.
Cam asa suna titlul unui articol pe care l-am citit....socant !
Reporteri sub acoperire de la o agenţie de presă asiatică au descoperit mai multe cazuri de canibalism în Coreea de Nord, unii locuitori recurgând la a-şi ucide copiii ca să aibă ce mânca, în urma unui val de foamete care a lovit zonele agricole din ţară.
Astfel, un bărbat înfometat din Coreea de Nord a fost executat după ce şi-a ucis cei doi copii pentru a se hrăni, conform unor surse din interiorul statului.

Reporteri sub acoperire de la Asia Press au relatat pentru Sunday Times cum un bărbat a dezgropat cadavrul propriului nepot, după care l-a mâncat. Un altul şi-a fiert copilul ca să aibă ce să mănânce.

Un locuitor a fost citat în timp ce povestea că un bărbat din satul lui care şi-a omorât cei doi copii şi a încercat să-i mănânce a fost executat. Potrivit acestuia, tatăl a omorât-o pe fata cea mare în timp ce soţia era plecată pentru afaceri, iar apoi şi-a omorât fiul pentru că fusese martor la crimă.

"De aceea, aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Pentru că aţi fost mai îndărătnici decât neamurile care vă înconjoară; pentru că n-aţi urmat poruncile Mele şi n-aţi împlinit legile Mele, şi n-aţi lucrat nici măcar după legile neamurilor care vă înconjoară –din pricina aceasta, aşa zice Domnul Dumnezeu: Iată, am necaz pe tine şi voi aduce la îndeplinire în mijlocul tău judecăţile Mele, sub ochii neamurilor.
Din pricina tuturor urâciunilor tale, îţi voi face ce n-am mai făcut niciodată şi nici nu voi mai face vreodată.
            Sursa http://www.mediafax.ro/externe/canibalism-in-coreea-de-nord-copii-mancati-de-proprii-parinti-din-cauza-foametei-video-10525389

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu