Versetul zilei

31 ianuarie 2013

ESTI PREGATIT?

Fiecare rasarit de soare ne  da o noua speranta in suflet.Zilele trecute am vazut un documentar care m-a cutremurat si am realizat importanta acestui  rasarit in fiecare zi pentru omenire. Nu stiu cati dintre noi multumim cu consecventa pentru acest lucru....? Fara a lumina soarele, existenta noastra pe pamant nu ar fi.
Cu fiecare rasarit minunat, care apare in fiecare dimineata, ne facem noi planuri si indraznim sa visam la multe lucruri frumoase.Fiecare rasarit ne lumineaza viata si la propriu, si la figurat.
Viata e plina de sperante !
Dar oare cum ar fi, daca ne-am trezi intr-o dimineata si soarele nu ar mai lumina?Nu ar mai fi plante, nu ar mai fi vietate pe pamant, intreaga suflare ar dispare si viata nu ar mai fi.
Cum am rezista pe pamant noi oamenii ? Inevitabil  toate acestea ne vor face sa ne gandim la moartea care ne va infasura intr-o clipita in ghearele ei. Pentru "ea", nu exista varsta, indiferent ca esti tanar sau batran.
O moarte care pe multi ii sperie, iar pentru altii un motiv de bucurie. 
Bucuria ca in sfarsit ajung A-C-A-S-A !
Bucuria ca alergarea si truda de aici se vor sfarsi, necazurile si suferintele vor inceta. Bucuria revederii cu TATAL IUBIT.
Da, moartea nu este decat o rampa de lansare spre vesnicie....destinatia finala.
O vesnicie care va urma, fie ca o dorim sau nu.Insa modul cum vom petrece aceasta vesnicie, depinde de alegerea noastra. 
Sunt două destinatii : IAD sau RAI.
ESTI PREGATIT?

Daţi slavă Domnului Dumnezeului vostru până nu vine întunericul, până nu vi se lovesc picioarele de munţii nopţii! Veţi aştepta lumina, dar El o va preface în umbra morţii şi o va preface în negură adâncă.
Ieremia 13:16

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu