Versetul zilei

16 ianuarie 2016

Frumusetea unitatii in Hristos sesizata chiar de cei din lume!

In ultima vreme am citit si au fost postate sute de articole, filmari video, comentarii si multe alte postari legate de drama familiei Bodnariu. Dupa protestele de sapatamana trecuta organizate in mai multe locatii din tara si din Europa, la un moment dat, pe un site era un articol si o filmare de la aceste proteste. Bineinteles si comentariile au fost tot atat de multe ca si postarile, unele pro, dar erau si unele contra. La un moment dat, un comentariu  mi-a atras  atentia.
 Un domn spunea  si-l citez:
”Nu sunt de acord cu ceea ce au facut cei de la Barnevernet, dar nu sunt de acord nici ca parintii sa-si bata copiii. Nu stiu daca acesta a fost motivul real pentru care le-au fost luati copiii sau pentru ca sunt pocaiti, pentru ca asa am auzit ca sunt penticostali. Nu sunt un FAN al pocaitilor, dar stiti ce m-a pus pe ganduri de cateva zile incoace....UNITATEA lor.
 Am vazut cat sunt de uniti ca sa-i sustina pe acesti oameni de aceeasi credinta cu ei. 
Si este asa frumos...” inchei citatul 
Am stat si m-am gandit mult...care este lucrarea pe care Dumnezeu o va face prin aceasta incercare care a venit peste fam. Bodnariu si nu numai, ci peste tot trupul lui Hristos. Pentru ca daca un madular este bolnav, tot trupul sufera, asa spune Biblia.
Nici acum nu stiu care va fi lucrarea care va fi facuta, dar stiu ca si aceasta ”UNITATE” despre care vorbea acel domn si aratata de toti crestinii in aceste doua luni, indiferent de confesiune, face din planul lui Dumnezeu. 
Era si timpul sa fie daramata orice bariera. 
Si daca a mai ramas una, fie ea cat de mica...Dumnezeu s-o inlature.
Dragi crestini, noi nu slujim unui Dumnezeu penticostal, baptist, ortodox, crestin dupa Evanghelie s-au alta confesiune, noi slujim Aceluiasi Dumnezeu, asa ca  rupeti barierele care va mai tin separati.
Lasati sa vada intreaga lume, ca suntem UNA in Trupul lui Hristos.

Si inca o dovada a unitatii, priviti acest video din Suceava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu