Versetul zilei

6 februarie 2015

Pretuim sau risipim?

O intrebare la care suntem chemati sa raspundem cu totii.
Pavel ne spune:...."chiar daca omul nostru de afara  se trece, totusi omul dinlauntrul nostru se innoieste in fiecare zi" (2 Corinteni 4:16).
Cu alte cuvinte OMUL util  lui Dumnezeu prin care El se va manifesta, este OMUL care se trece adica omul zdrobit si frant de firea pamanteasca, acela va creste....se va maturiza....acela va avea o marturie care va vorbi de la sine.....despre castigarea sensibilitatii spirituale.
Oare nu aceasta este o prioritate pentru noi? Avem marturii relevante ?
Peste unii....trec ani in sir si nu vezi nici o schimbare in ei, nu vezi lumina si, daca au avut-o candva, odata demult....s-a stins, caci ....zice Cuvantul...."Lumina este samanta pentru cel neprihanit, si bucuria pentru cei cu inima curata"(Ps 97:11), deci sunt niste conditii sa ai si lumina si bucurie, trebuie sa fii neprihanit si sa ai inima curata, nu?
A nu risipi timpul lui Dumnezeu....reteta este diferita pentru fiecare dintre noi....insa a fi prelucrat de Dumnezeu.....nu cred ca lipseste de pe reteta cuiva dintre copii Lui!!!!!!
Cum vrem sa-i conducem pe alti oameni la Domnul cand noi nu avem concret ceva.....
Si Iacov ....intr-un final, dupa multe teste din partea lui Dumnezeu s-a maturizat....la batranete. Dupa mult timp.....insa nu a fost risipit pana la urma....
Domnul sa ne ajute sa nu....intarziem la momentul ales de EL!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu