Versetul zilei

22 mai 2014

O provocare fara precedent!

   Cum de fiecare data, atunci cand am timp la birou  caut sa folosesc timpul, intru si citesc pe diferite bloguri diferite editoriale sau ma uit la diferite mesaje care sunt titrate in lb. romana si nu necesita sonor(totusi sunt la birou si alaturi de mine sunt colegii).
   Citind azi de dimineata, am dat de un articol interesant si asa cum ne indeamna si fratele,  incercam sa-l facem de cunoscut si altora.


De ca fara precedent?
Fiindca ma asteptam ca un asfel de articol, sa vina din partea unui lider evanghelic, nu din partea unui laic.
De fapt, tocmai asta arata cât de departe s-a ajuns si cu toate astea, parca biserica doarme impreuna cu liderii ei.
Acest om cu frica de Dumnezeu, intelege ca Romania are o problema mare, numita PACAT si fara a rezolva aceasta problema spirituala, este imposibil sa propasim ca tara.
Va rog sa cititi cu atentie acest interviu cu domnul profesor Marius Vasileanu. un om care a reusit sa dea o lectie tuturor slujitorilor bisericesti.
Daca vă va provoca si pe d-voastra acest interviu, cum m-a provocat pe mine si inca mai tineti la tara noastra Romaneasca, atuci va rog sa faceti 3 lucruri:
1.Faceti tot ce va sta in putință, ca acest mesaj sa ajunga la cât mai multi si in mod special, la liderii religiosi indiferent de confesiune.
2.Rugati-va pentru Romania, pentru ca Dumnezeu sa scoata cât mai multi oameni care sa fie gata sa plateasca pretul pentru a vorbi lucrurilor pe nume si fatra compromisuri.
3.Votati de fiecare data cind aveti ocazia si votati pentru oameni cu frică de Dumnezeu.
In mod special, pe data de 25 mai mergeti la vot si votati oameni cu frica de Dumnezeu, care pot sa aduca in Europa un suflu crestinesc, pentru ca Dumnezeu sa se indure de Europa si implicit, de Romania.
Dar va las in continuare sa citiți interviul cu domnul prof. Marius Vasileanu.
Cu dragoste si respect,
Mike Olari
 
Continuarea interviului  AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu