Versetul zilei

23 mai 2014

Intăriţi-vă în Domnul şi în puterea tăriei Lui

Ieri toata ziua, si vad ca nici azi nu ma lasa acest gand: "VINE DOMNUL"
Poate o sa spuneti...."nu ne-ai spus o nautate", sau altii se gandesc..."eh, de atata timp aud acest lucru, vine, vine si vad ca numai vine", numai ca indiferent daca credem sau nu, El va veni.
Ma uit in jurul meu si vada atata agitatie cum parca nu a mai fost niciodata. Pamantul intreg e in framantare, tarile sunt in framantare, guvernele sunt in framantare, familiile sunt in framantare, bisericile sunt in framantare, totul in jur este intr-o permanenta framantare. Peste noi insine vine gandul acesta de framantare si vrea diavolul sa ne fure pacea, linistea, bucuria si tot ceea ce am gasit in Domnul, numai ca in mijlocul acestei framantari trebuie sa ne aducem  aminte ca Cel ce este in noi este mai tare decat dumnezeul acestui veac.
A dezbrăcat domniile şi stăpânirile şi le-a făcut de ocară înaintea lumii, după ce a ieşit biruitor asupra lor prin cruce.
Coloseni 2:15
Incolo ce as putea sa spun mai mult decat ceea ce spunea ap. Pavel in Efeseni 6:
Încolo, fraţilor, întăriţi-vă în Domnul şi în puterea tăriei Lui. Îmbrăcaţi-vă cu toată armura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţine piept împotriva uneltirilor diavolului.
Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti. De aceea, luaţi toată armura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul. Staţi gata, dar, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcaţi cu platoşa neprihănirii având picioarele încălţate cu râvna Evangheliei păcii. Pe deasupra tuturor acestora, luaţi scutul credinţei, cu care veţi putea stinge toate săgeţile arzătoare ale celui rău.
Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.
Faceţi în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni şi cereri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu