Versetul zilei

28 august 2013

Hrana ta zilnica !

28 August
 1 Cronici 11:1-14
Anii lungi de suferinţă şi de exil s-au terminat pentru David. Drepturile lui la tron sunt recunoscute de întregul Israel. El ia în stăpânire această fortăreaţă a Sionului, celebrată în
atâţia psalmi (spre exemplu Psalmul 87.1-3), şi care ne vorbeşte de harul împărătesc. Dar el nu va locui singur acolo. Oamenii credinţei, care rătăciseră prin deserturi şi prin munţi, locuind în peşteri şi în crăpăturile pământului (însă de care lumea nu era vrednică), vor putea acum să locuiască cu el pentru totdeauna în această cetate (Neemia 3: sfârşitul v. 16; Evrei 11.16, 38). Copii ai lui Dumnezeu, nu vedem noi răsărind la orizont minunata cetate de aur către care Isus ne conduce?
 Fie ca această perspectivă să ne întărească în mersul şi în lupta credinţei creştine!
Viteazul Eleazar s-a luptat cu filistenii ca să păzească un ogor cu orz. El ne aminteşte de acei slujitori ai Domnului care au avut de luptat pentru asigurarea hranei poporului lui Dumnezeu. Unii au fost nevoiţi să se angajeze în controverse dure cu adversarii adevărului. Se cuvine să le fim foarte recunoscători şi să fim gata, la rândul nostru, să apărăm doctrina sănătoasă pe care ei au păstrat-o pentru noi (Iuda 3).

2 comentarii:

  1. dap frumos mesaj ..frumoasa perspectiva ..frumoasa incurajare...
    ma bucur ca inca persisti in a scrie..desi n-am intrat de luni de zile..am simtit sa intru sa vad ce mai e pe acest blog...Domnul sa fie cu tine si cu toata familia ta si sa iti poarte de grija..
    sa auzim de bine...cu stima
    MF Timisoara

    RăspundețiȘtergere
  2. Credinta in Domnul Isus inseamna perseverenta si consecventa. Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere