Versetul zilei

13 februarie 2013

Ia aminte.......

     In ultima vreme citim tot mai multe vesti despre cutremurele care au loc pe pamant. Citind o statistica a cutremurelor care au avut loc in ultimele decenii si facand un bilant...este uimitor. Atatia oameni au pierit in  urma acestor cutremure care au avut o magnitudine mai mare....peste 7 grade pe scara Richter. Multi analisti declarau, ca daca populatia ar fi fost anuntata macar cu cateva ore inainte, numarul celor care au pierit, ar fi putut fi mult mai mic.
Sa fie oare asa.....????
     Ma gandesc acum la anuntul din Scriptura care  este facut de mii de ani.
  "Pocăiţi-vă, căci Împărăţia cerurilor este aproape.”
 Oare cati ia aminte la acest verset ?
Daca ne uitam in Eclesiastul 12:14 citim,"Căci Dumnezeu va aduce orice faptă la judecată, şi judecata aceasta se va face cu privire la tot ce este ascuns, fie bine, fie rău." Oare...luam noi aminte?
 Acest mesaj rasuna zi de zi.  Dumnezeu  iubeste atat de mult omul, incat prin indurarea Lui, are grija sa ne aminteasca mereu acest lucru....oare aceasta avertizare ne va  va salva de la moarte?
Cand a pierit  omenirea in potop, avertizarea a fost facuta  cu mult timp inainte, si totusi oamenii nu au luat in seama ceea ce le spunea Noe....si au pierit.
Astazi, Dumnezeu mai vorbeste inca odata. Avertizeaza orice faptura ca El va reveni, dar de aceasta data va veni ca judecator. Oare vom lua aminte la  acest mesaj ? 
In aceea zi  NIMENI nu  va putea spune...." Oh....daca am fi fost avertizati...macar cu cateva ore....."
Avertizarea este facuta de mii de ani....si daca nu vom tine cont de ea, VOM PIERI.


Doamne ajuta-ne sa constientizam, ca fiecare cuvant din Scriptura este valoros si adevarat. Ajuta-ne sa luam aminte la chemarea pe care ne-o faci in fiecare zi.
Iti multumim ca inca esti pe Tronul de indurare....dar, indura-te te rog si de cei care stau nepasatori.
Vorbeste-le, cheama-i pe nume, gaseste metoda potrivita prin care sa ii intorci la Tine.... dar nu ii lasa sa piara !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu