Versetul zilei

11 octombrie 2012

Mai exista o sansa....2 ani !!!

Vroiam sa scriu un gand  in ziua in care "MAI EXISTA O SANSA"  implineste 2 ani, dar pentru ca nu voi putea in 13 oct, fiind plecata intr-un week-end pe care Dumnezeu mi l-a pregatit de mult timp, o sa las cateva ganduri  celor  care urmaresc acest blog.
 Vreau sa multumesc in primul rand, tuturor celor care inca mai cred ca Dumnezeu ofera o a doua sansa.
Eu personal  am crezut si inca cred acest lucru.Cu cateva luni in urma, cineva drag mi-a pus o intrebare:
Spune-mi, tu crezi in a doua sansa...?
DA CRED....am raspuns...Toti putem beneficia de a doua sansa, conteaza insa cat suntem de receptivi, atunci cand trece pe langa noi.
Multumeam Domnului in urma cu 1 an pentru ca mi-a mai daruit o sansa.Astazi nu pot decat sa imi dublez multumirea, (si fie ea dublata, tot nu e indeajuns) pentru toate sansele pe care mi le-a oferit in acest an care a trecut.Mi-a oferit sanse extraordinare, atat pe plan spiritual, dar si pe plan pamantesc.
Mi-a dat o sansa minunata de a  putea creste spiritual si de a putea sa ma apropii zi de zi tot mai mult de El. Mi-a dat ocazia de a experimenta alaturi de El, lucruri minunate si experiente unice.Nu pot decat sa-I multumesc.Poate ca pentru unii sunt doar vorbe, pentru altii...cine stie ce o mai fi, insa pentru mine, care traiesc zi de zi cu El si gust din bunatatea Lui fara margini...pentru mine este extraordinar, si aceste experiente pe care le am alaturi de El nu mi le poate lua nimeni.
      E minunat, Dumnezeul meu!
Am apelat la El de fiecare data, si in bucurii si in incercari, si slava Domnului ca am avut parte si de una si de alta. Si ce este  cel mai minunat, ca de fiecare data m-a ascultat.
Sunt uimita cate binecuvantari imi daruieste....si cred ca nu se va opri aici.Sunt convinsa ca va continua sa ma binecuvinteze asa cum numai El poate sa o faca.
Inca o data vreau sa va multumesc ca a-ti fost alaturi de mine dragi prieteni.
Va multumesc ca impreuna putem impartasi ganduri din Scriptura si ce este minunat....dragostea LUI ne leaga.Totodata multumesc pentru mesajele voastre de incurajare atat cele de pe blog, cat si cele din casuta privata de  email.
Fiti binecuvantati de Domnul, si nu uitati...
"INTOTDEAUNA MAI EXISTA O SANSA"


2 comentarii:

  1. LA MULTI ANI ACESTUI BLOG BINECUVANTAT.LA MULTI ANI TIE PERSONAL CARE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI BLOG VORBESTI ATAT DE MINUNAT NOUA TUTUROR.FI BINECUVANTATA MONNA.SI SIGURAT CU TOATA CERTITUDINEA ITI SPUN CA EXISTA INCA O SANSA.CAT TIMP SUNTEM VI MAI EXISTA INCA O SANSA IN TAOTE. CARISSIMI AUGURI E BUON COMPLEANNO MONNA'S BLOG-MAI EXISTA O SANSA.CU DRAGOSTE SINCERA MAGDALENA-ITALIA

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Magdalena si nu pot decat sa iti multumesc pt. urari.
    Da eu cred ca exita o sansa in toate privintele.
    Fii binecuvantata, atat tu cat si cei dragi tie.

    RăspundețiȘtergere