Versetul zilei

10 septembrie 2012

Patru romani arestati !

Noaptea trecută, în Indonezia au fost arestaţi patru tineri, Titel Maghiar cu vârsta de 38 de ani, Ionuţ Maghiar, de 33 de ani,  Sergiu Berci, de 35 de ani şi Denis Daniel Ross, de 36 de ani.Aceştia lucrează împreună ca misionari la The Christian and Missionary Aliance, cu  sediul în statul Colorado USA.
 Fac apel credincioşilor de pretutindeni,
  SĂ NE  RUGAM  PENTRU ELIBERAREA LOR!

 Mai multe detalii http://www.orizonturieterne.ro/

2 comentarii:

  1. Doamne, Tu care ai facut minuni ocrotind pe Daniel, pe Hanania, Mishael si Azaria in Babilon, fa o minune pentru acesti patru frati devotati slujirii tale in vederea extinderii Glorioasei Tale Imparatii pe pamant in aceasta generatie, dar care acum se afla in mare pericol fiind arestati in Indonezia. Arata-Ti puterea si ocroteste si salveaza si pe acesti patru frati din Indonezia cum ai ocrotit si salvat pe cei patru tineri din Babilon! In Numele Domnului Isus Christos arata-Ti slava Ta! In Numele Domnului Isus Christos iti si multumim Doamne ca tu asculti rugaciunea!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Amin !Fie ca rugaciunile noastre sa ajunga la tronul Lui de indurare.Noi stim ca Dumnezeul nostru e un Dumnezeu Atotputernic si poate face minuni si astazi ca si in vechime.
    Asa cum ap. Pavel a fost legat in lanturi, pazit...si cu toate acestea Dumnezeu l-a eliberat,si astazi, Dumnezeul nostru are toate lucrurile in control.
    Numele LUI sa fie inaltat si proclamat pe intreg pamantul.
    Noi pentru El traim, si fie ca traim, fie ca murim, noi suntem ai LUI !

    RăspundețiȘtergere