Versetul zilei

26 iunie 2012

Fa-ti timp sa te rogi !

   Ca si crestin, cred ca am experimentat nu o data, ci zi de zi puterea rugaciunii.(cel putin asa ar trebui).
 Doar cand stam in prezenta lui Dumnezeu simtim puterea lui Dumnezeu !
A sta in prezenta LUI nu inseamna doar daca esti in biserica.Dumnezeu este prezent, 24/24 cu cei care traiesc in neprihanire si il cauta din toata inima. De-atatea ori ne plecam in rugaciune,dar mintea noastra nu este suta la suta  conectata doar cu Dumnezeu.Ba mai mult,intervine diavolul ca sa ne distraga atentia de la ceea ce ne-am propus sa facem si ba suna telefonul, ba suna soneria la usa...si toate acestea au ca scop sa ne distraga si sa rupa aceasta conexiune  pe care incercam sa o avem.Doar  perseverenta in rugaciune  creeaza aceasta conexiune pe care NIMENI nu o mai poate intrerupe, iar  pentru aceasta trebuie sa avem un loc special in camaruta noastra pentru a putea sta in prezenta Domnului, fara telefoane langa noi, fara copii in jur, fara tv, fara nimic care ne-ar putea distrage atentia.
Prin rugaciune primim pacea de care avem nevoie si puterea Lui incepe sa curga spre noi  fiind  revarsata in inima noastra.Avem atatea motive pentru care trebuie sa ne rugam si sunt constienta ca doar rugaciunea poate schimba circumstantele si poate schimba relatiile cu cei din jur.Insasi Biblia este plina de pasaje care ne motiveaza sa ne rugam, doar prin rugaciune primim raspuns la problemele noastre.
Biruinta este la Dumnezeu si prin rugaciune aceasta putere biruitoare este eliberata spre noi cei care ne rugam.Din propria experienta stiu ca atunci cand rugaciunea este facuta "in graba" sau " doar un ritual" pe care stim ca trebuie sa il facem, nu primim acea putere biruitoare de care avem nevoie, ba mai mult ne indeparteaza de aceasta sursa a puterii.

Stiu ca Dumnezeu are raspunsurile pregatite la fiecare rugaciune, dar daca acestea intarzie sa apara, este doar datorita faptului ca rugaciunile noastre nu sunt facute cu toata sinceritatea si sunt facute superficial.
Am invatat un lucru:"atunci cand incep sa ma rog, trebuie sa fiu si dispusa sa ascult", indiferent daca raspunsul pe care mi-l da nu este dupa placul meu...EU TREBUIE SA ASCULT VOIA LUI DUMNEZEU .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu