Versetul zilei

22 mai 2012

Iluzionistul (Alin Blaine), Lolos Alin s-a intors la Dumnezeu !

   Ieri vorbeam despre Nicodim si despre nasterea din nou. Atunci cand vorbim despre lucrarile lui Dumnezeu  si despre planul Lui in privinta noastra, nu putem vorbi de ratiune.
  Astazi citind un articol mi s-a confirmat din nou acest lucru.Nu stiu cati am auzit de  Alin Blaine..? Este unul din fostii iluzionisti ai Romaniei.Unde pana mai anul trecut a aparut la tot felul de emisiuni tv, facand tot felul de numere de magie,Alin renunta la TOT si se intoarce la Dumnezeu.

Desi  a avut o viata de succes , daca vorbim de bani, de femei, faima,etc, Alin a considerat ca viata pe care a trait-o nu i-a adus adevarata fericire si nici linistea de care avea nevoie.In momentul in care Dumnezeu l-a cercetat, Alin ia o decizie neasteptata si se hotaraste sa se intoarca la EL, astfel depasind orice ratiune.
    "Lumea crede ca am innebunit!", isi incepe fostul iluzionist Alin Blaine (28 de ani) povestea incredibila a convertirii.
   „Mi-a vorbit cineva despre Isus si a doua zi am decis să renunt la tot, la bani, la femei, la masini, la faima! Cand Isus iti vorbeste nu poti ramane la fel…“, a spus Blaine pentru Cancan
   „Am trait ani intregi in pacat, am cheltuit sute de milioane si aveam o femeie azi, maine poate doua, foarte multe relatii si multi prieteni. Acum, multi nu-mi mai sunt aproape. Si mama mea a ramas uimita cand i-am spus ca ma pocaiesc. Mi-a si spus să renunt fiindcă suntem o familie saraca si ne va fi greu, dar credinta a fost mai mare!“, a mai spus Alin intr-un interviu dat ziarului Cancan.
  Iata ca Domnul transforma, vindeca, elibereaza si salveaza si astazi.
  NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL !
Mai multe despre Alin Blaine puteti citi pe site lui:http://www.alinblaine.com

25 de comentarii:

  1. Finally, a good news! L-am vazut la tv acum - e criticat - exact cum spune si Biblia ca se intampla cu cei care doresc sa fie copiii lui Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu as putea sa va contrazic si nici nu as putea sa aprob ceea ce spuneti stimate Mihail Andrei, in privinta acelui site, pentru ca nu am citit articolul si sincer nu ma intereseaza. Daca eu sunt in tranzit prin Statele Unite....nu inseamna ca sunt si cetatean american.....sper ca a-ti inteles la ce ma refer...."faptul ca multi se numesc crestini...nu inseamna ca si sunt".Din ceea cea am citit eu Scriptura, nimeni nu imi da acest drept de a critica eu religia cuiva...
    Datoria mea este sa spun oamenilor despre ceea ce a facut Isus in viata mea si sa ma rog pentru ei.
    Am spus cu ceva timp in urma si acum revin cu aceeasi concluzie: "Isus nu a fost nici baptist, nici penticostal, nici catolic, nici martor, nici ortodox...sau orice alta religie".Ceea ce stiu ca ma invata Biblia este urmatorul lucru, "trebuie sa am o relatie personala cu ISUS si nu o religie". Atata timp cat sunt preocupata sa imi caut o religie....nu am timp sa il gasesc pe Isus !

    O zi binecuvantata sa aveti !

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand vreau sa precizez ca nu ma intereseaza sa intru intr-o discutie doar de dragul dezbaterilor insignifiante care-mi pot atrage,pe de-o parte, oprobriul sau afinitati pe cealalta parte.

    In primul, rand cu onestitate spun ca,eu, personal, mi-am gasit "credinta" si calea si il caut pe Dumnezeu, sau divinitatea cum prefer eu sa ii spun acestei entitati spirituale si energetice, asa cum cred eu ca este bine pentru mine. Sunt de acord cu ideea ca trebuie sa ai o relatie personala cu divinitatea, Iisus, este imperativ pentru armonia noastra interioara sa o facem in concordanta cu cine suntem si ceea ce simtim. Dar (iar aici coordonarea adversativa trebuie luata prima in considerare si trecuta prin filtrul propriu) noi trebuie sa ne cunoastem pe noi in totalitatea noastra... Omul, precum spune si biblia mi se pare, a cazut in Pacat! Iar pacatul trebuie inteles. Iar esenta intelegerii este experienta empirica, la prima mana, nu filozofica si nici "negationala". Daca tu nu te intelegi pe tine, nu poti avea pretentia de a trece mai departe, fiinda vei trai in minciuna si desertaciune. Si sa constientizam faptul ca suntem unici. Suntem indivizi unici, nu mai exista altii la fel ca noi, cu o experienta de viata identica, viziuni identice. Asadar imbratisati totalitatea, fiti intregi pentru ca nimic nu e mai trist si dezastruos decat o fiinta ciuntita, denaturata! Unei flori trebuie sa ii cada si petalele pentru a-si indeplini rolul, si nu doar o singura data. Schimbarea este continua la fel ca si la noi. La noi, la oameni, este insa mult mai complexa si completa. Nu trebuie sa ardem etapele, sa trecem de la desfranati la asceti sau predicatori, si fiti sinceri cu voi, pentru ca nu invatati nimic in acest fel. Omul experimenteaza incet incet, greseste, invata, suporta repercusiunile pentru ca este singurul mod de a INTELEGE si a primi cea mai mare lumina posibila. Nimic nu bucura mai mult pe creator decat un om care a invatat Singur si care in felul lui s-a ajutat pe el si pe ceilalti pentru ca in final sa fie fericit cu el insusi. Judecata de apoi este de fapt proba oglinzii. Te uiti in ea, la sfarsit, pentru a vedea daca iti place ce vezi sau nu. Si desigur ca nu ma refer la infatisarea exterioara. Orice om arde etapele pe care le-a intele in totalitate sau deloc, asemenea unui algorit matematic:daca doar un semn e gresit, nu mai spun de o idee, rezultatul e gresit.

    In alta ordine de idei, fiti siguri ca manifestarea noastra fizica aici pe pamant, ca fiinte spirituale care au o experienta umana, ne-a fost ingaduita pentru a fi unici. Creatorului nu-i plac replicice, copiile, el iubeste diversitate pe care o si lasa sa se manifeste. Nimeni nu ne poate obliga sa traim ca Iisus, el a fost unul singur (si a fost om! scuze ca poate parea o blasfemie, insa divinitatea lui a fost Votata la consiliul din Niceea in 325 si la acelasi consiliu s-a mai decis si compozitia bibliei ! Exista lucrari de o insemnatate covarsitoare care au fost ARSE sau ascunse in arhive secrete diverse precum cea a vaticanului. S-au ales numai acele scriri care serveau interesului si planul INSTITUTIEI PAGANE numita Biserica Catolica. De ce nu s-a permis sa fie la Lumina, in fata aceleiasi lumini de care voi spuneti ca ne temem din cauza laturii noastre intunecate pe care nu vrem sa o acceptam, pentru ca si ele sa fie studiate si disecate? Uitati-va la manuscrisele de la marea moartea, cartea lui Enoh, cele gnostice si multe altele.) el a fost unul singur si a avut calea lui pe care a crezut-o de cuviinta. Precum a avut-o si Moise, Buddha, Lao Tse si altii. Fiti unici si gasiti-va calea. Dar sa o faceti cu o minte deschisa si nu indoctrimata. Cititi tot ce puteti si indoiti-va de tot ! "Tot ce stiu este ca nu stiu nimic" si autorul citatului stia destule ! Iar la sfarsitul drumului, daca ati facut ce trebuie cum trebuie, sigur vezi afla.

    RăspundețiȘtergere
  4. (continuare)
    Ca o vorba buna, de suflet, pentru ca eu nu va condamn, trebuie sa ne iubim semenii cum ne iubim si pe noi, chiar daca nu sunt Copiile noastra sau nici macar asemanatori, pentru ca tot din creatie si divinitate fac parte, nu mai fiti vehementi, nu mai fiti radicali si nu mai fiti SIGURI ! Siguranta, credinta ca TU stii doar ceea ce este adevarat si tot ce este adevart este probabil clasata acolo printre cele mai mari vanitati. Iar vanitatea este pacat! Este pacat impotriva libertatii care este sfanta. Acum poate aparea intrebarea : si daca mor maine si nu ma simt mantuit ? Eu raspund ca poate asta a fost planul lui dumnezeu pentru tine(daca ar fi sa fiu fidel doctrinei) poate ca nu ai fost merituos. Pentru ca fiti siguri ca altii au pacatuit inzecit fata de voi si au trait bine mersi pana la o varsta inaintata;li s-a ingaduit destul timp sa schimbe poteca in ciuda atrocitatilor comise.

    Cercetati si nu credeti ! Respectati libertatea celorlalti si pe a voastra. Fiti in armonie cu natura voastra pe care numai voi o puteti cunoaste. Iar ideile noastra pot avea o convergenta aici, daca toti dintre noi ne tragem din creator, fiti asemenea lui. Fiti asemenea unui trandafir! El creste, da roade estetice si nu numai si nu se intreaba de ce infloreste, de ce se usuca, de ce nu e un arbore sau de ce nu are alta culoare. El STIE, are in el raspunsurile ! Si noi le avem, dar trebuie sa le regasim si sa le intelegem.

    Ca incheiere, multumesc sincer acolora care au avut rabdarea de a citi pana la capat. Daca v-ar interesa vreodata sa-mi oferiti o parere, idee, fie ea contradictorie sau nu, ma gasiti la tudor.camelot@yahoo.ro

    Namaste

    RăspundețiȘtergere
  5. Despre neoprotestantism se poate spune ca nu are un caracter unitar, e o ciudatenie ce poarta in sange erezia, schisma si zarva despre care Biblia ne avetizeaza...

    "Vedeţi să nu fiţi amăgiţi, căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt, şi vremea s-a apropiat. Nu mergeţi după ei." (Luca 21, 8 ).

    In orice caz, neoprotestantii au masacrat luteranismul, au mers asa de departe pana l-au reformat chiar si pe Luther.

    Exemplul lui Luther e folosit de orice bezmetic, in numele libertatii, astazi oricine poate sa-si faca “biserica”.

    Astazi e planeta plina de neo-protestanti care-si revendica direct sau indirect originea in “reforma” lui Luther.
    Din falsa reforma luterana si-au extras ideile aproape toate sectele ce paraziteaza astazi Crestinismul.

    Toti falsii prooroci isi cauta justificarea ereziei lui Luther numita "sola scriptura".

    Se rup in “reforma” si adventistii, desi pe Luther in freza il durea de sabat (mai ales de cand s-a fript zdravan cu evreii), la fel si penticostalii, din cate stiu eu, Luther nu se pricepea la vorbitul “in limbi”:))))

    Chiar nu imi amitesc sa fi citit ca Luther tinea sabatul sau vorbea “in limbi” si nu manca carne de porc.

    In schimb, “solele” lui se gasesc pe fiecare tabara neoprotestanta.

    Ideea e ca neoprotestantismul a fost respins chiar de luterani, cu toate astea puzderia de culte aparute dupa pseudoreforma insista cu “reforma”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai sa nu mai vorbim de secte sa urmam calea lui Isus noi acestia nepocaiti inca, care nici macar nu deschidem biblia dar comentam fara sa avem habar,judecam pe altii dar noi suntem departe de adevar sa ne rugam ca tatal cel ceresc sa ne dea intelepciune in mintile noastre si sa aiba mila de noi sa nu ajungem in iad ca de acolo nu mai e scapare.

      Ștergere
  6. Toate bune dar si porunca 4 este pusa intre cele zece si este referitoare la sambata,avem scriptura si stim sa citim,doresc sa avem o vorba pe acest subiect.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim

    Crestinismul il actualizeza pe Hristos cel Inviat Duminica ,nu pe Moise sau zilele facerii.N-ai ambitie, intreaba-l ce a avut in minte de s-a apucat sa Invieze tocmai Duminica. Spune-i ca nu'i bine cum a procedat, spune-i ca cea mai buna zi de Inviat era sabatul.

    Tu si cireada adventista, mustrati-l pe Hristos ca a Inviat intr-o zi gresita.
    Nu mai incerca sa ne vinzi povesti despre Biblie izvorate din imaginatia dementei Nutzi White.

    Retine ca Duminica e ziua Invierii Domnului, normal ca socotim acest eveniment ca fiind cel mai important.

    Crestinatatea nu are nici o obligatie sa tina sambata.
    Serbarea sambetei a fost numai pentru Vechiul Testament.

    Pentru ce a fost data ziua de sabat evreilor? Iata raspunsul clar:

    " Adu-ti aminte ca ai fost ROB in pamantul Egiptuluisi te-a scos Domnul Dumnezeul tau de acolo, cu mana tare si cu brat inalt , PENRU ACEASTA ti-a poruncit tie Domnul Dumnezeul tau, sa pazesti ziua SAMBETEI" (Deuteronom 5,15).

    Este o "aducere aminte" a EVREILOR de Robia egipteana .Sambata este randuita pentru evrei, in amintirea iesirii din Egipt.

    Crestinismul se intemeiaza pe Invierea lui Hristos, nu pe legea lui Moise.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din politete am publicat commentariile dumneavoastra, si mi se pare normal...dar vreau sa mentionez ca nu-mi voi folosi blogul pentru schimbul acesta dur de replici. Doresc ca cititorii mei ,indiferent de confesiunea lor, in popasul lor in acest "coltisor" al meu,sa isi gaseasca placerea citind sau ascultand o melodie daca le face placere.Vreau sa raman in acelasi spirit si refuz la a-mi transforma blogul intr-un ring de box,mataforic vorbind.
    Respect religia fiecaruia !!!!
    Fiecare e liber sa faca ce vrea, sa gandeasca cum vrea..."dar pentru toate acestea vom fi chemati la judecata"
    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Monna

    Trebuie sa pricepi ca nu se poate ca sub masca falsului pacifism sa ne lasam calcati in picioare de altii.

    Ortodocsii nu ataca pe nimeni fara sa fie provocati.Neoprotestantii pretind respect, dar nu au invatat ca respectul se dobandeste.

    http://www.youtube.com/watch?v=h2SMAmobQ_A&

    Liderii sectari mint cand spun ca vor sa fie “frati” cu ortodocsii, prozelitismul sectar presupune atacarea Ortodoxiei, altfel chiar nu-si are rostul.
    Altfel spus relatia “frateasca” e asemanatoare cu cea dintre Abel si Cain.

    Sectarii vorbesc de pace, dar declansaza campanii mizerabile contra Ortodoxiei, cand sunt respinsi, urla ca din gura de sarpe ca ortodocsii nu-s cuminti .

    Sectele, prin prozelitii lor au napadit tarile ortodoxe precum lacustele lanurile de grau. Sectele neoprotestante sunt buruieni otravitoare, cultivate la scara industriala pe ogorul Americii masonice, apoi exportate in ambalaje stralucitoare catre tarile ortodoxe.

    Abia am scapat de hidra comunista, si uite ca nu avem vreme sa ne tragem sufletul.
    Suntem permanent provocati la noi in tara.

    Daca ne referim la ce se intampla in alte tari ortodoxe e si mai crunt. Vezi cazul Serbiei...a primit drept cadou niste bombe, cu urarea Paste Fericit.

    Judeca putin din perspectiva ortodoxa si o sa intelegi de ce incepem sa ripostam.

    http://www.youtube.com/watch?v=HN0jMmwXe2U

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai sa ne uitam la noi ortodocsii care,bem,fumam,traim in curvie,injuram ca birjari pe Dumnezeu, dar pe satana niciodata ca el e tatal la care slujim preoti nu vorbesc de pocainta ca nu vor sa piarda turma de prosti care traiesc in intuneric si de pe urma noastra ei au salarii,dar daca cineva vine cu ceva argument bun din Biblie noi nu vedem pentruca suntem orbi,nu auzim pentruca suntem surzi,ne place sa traim in intuneric pentruca nu vedem ca Isus este lumina calea adevarul si viata,si eu una acum am descoperit in ce intuneric am stat dar ma rog lui Isus sa ma schimbe sa fiu copilul lui.

      Ștergere
  10. E un punct de vedere al d-stra si il respect.Ceea ce v-as ruga sa nu generalizati...fiecare padure are si uscaturile ei !

    RăspundețiȘtergere
  11. În America, patria-mumă a unor secte neoprotestante, închisorile sunt pline de penticostali, mormoni, iehovişti, evanghelişti, adventişti, şi alte lifte.

    Fraţii lor în erezie din România, nu scapă un prilej de a ataca Ortodoxia, dau vina pe religia străbună pentru toate relele din lume.

    De obicei penticostalii urlă cel mai tare, pun în seama Ortodoxiei faptul că infracţionalitatea din România e în creştere.

    Nu zic nimic de jumătate de secol ATEO-comunist şi nici de cele două decenii de barbarie deghizată în capitalism. Ticaloşii apostaţi, dau drept cauză principală a necazurilor … Ortodoxia.

    Iudele tributare penticostalismului se fac că nu observă ce se întâmplă în ţara lor de origine, în ţara lui Parham & Tomlison(america =vaticanul neoprotestant).

    Oare cetăţenii americani zac în închisori tot din cauza Ortodoxiei?:)))

    Le întoarcem si noi “amabilitatea” persiflându-i,nimic mai mult!

    Păcat de America, păcat ca a permis ereziei penticostale să dospească. Asa ca putem si noi specula ca in USA sunt foarte multi cetăţeni schizofrenici, cauza fiind penticostalismul care a răspândit această afecţiune pshică prin dogma mincinoasă numită “vorbirea în limbi”.

    Dat fiind rata alarmantă cu care s-a răspândit penticostalismul (schizofrenia) în America, credem că e normal ca adepţi să-şi piardă raţiunea şi să creasca predispoziţia spre fapte condamnate de codul penal.

    Priviţi această filmare, oameni au mintea zdruncinată de penticostalism, sunt nebuni în libertate, oricând pot comite infracţiuni fără ca ei să aibă habar...:)))

    http://www.youtube.com/watch?v=la-ZEr9NZZU&list

    RăspundețiȘtergere
  12. pina la urma raman acestea 3 credinta nadejdea si dragostea. dar cea mai mare e dragostea.Noi avem aceasta dragoste?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma numesc Roberto si am postat referitor la porunca 4,nu doresc cearta ci am si eu descoperirile mele Biblice care vin de la Hristos,s-a spus ca crestinismul il actualizeaza pe Hristos cel inviat si nu inteleg cum se poate crede ca Hristos cel inviat nu este cel de dinainte de moarte?Domnul Isus a respectat poruncile in intregime si in Matei cap.5 incepand de la v 17 spune ca nu a venit sa strice legea care a fost data omului de Dumnezeu prin Moise si ceilalti prooroci.Nu doresc un conflict cu nimeni ,nu polemica ci doar sa arat ca Biblia spune adevarul iar cuvintele pe care Domnul Isus le-a spus :Daca Ma iubiti,veti pazi poruncile Mele.Ioan 14:15.sunt demne de crezare si de trait.Cum ma poate contrazice cineva Biblic si mai ales ca prin Isaia Dumnezeu spune ca pe noul pamant tot Sabatul va fi ca zi de odihna;Caci dupa cum cerurile cele noi ,si pamantul cel nou,pe care le voi face,vor dainui inaintea Mea-zice Domnul-asa va dainui si samanta voastra si numele vostru.In fiecare luna noua si in fiecare Sabat ,va veni orice faptura sa se inchine inaintea Mea -zice Domnul.Isaia 66:22,23.Oameni buni,ne pregatim pentru un pamant nou sau nu?Sabatul este sigiliul lui Dumnezeu ;Sfintiti Sabatele Mele caci ele sunt un semn intre Mine si voi ,ca sa stiti ca Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru!Ezechiel 20:20.Carui Dumnezeu ne inchinam ?Pavel dupa obiceiul sau ,a intrat in sinagoga.Trei zile de Sabat a vorbit cu ei din scripturi,Fapte 17:2.Daca Pavel care la cunoscut pe Isus a inteles ca Sabatul a ramas ca o zi de inchinare si odihna ,noi ce facem acum,care sunt exmplele noastre de urmat?Aici este rabdarea sfintilor ,care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus.Apocalipsa 14:12.Stimata Doamna Monna,va rog sa imi iertati indrazneala de a imi permite sa postez pe pagina Dv.dar si eu sunt un om care ca si Dv.doreste sa arate lumii pe Hristos .Eu va multumesc si va doresc pacea Domnului Isus.

    RăspundețiȘtergere
  14. Vai si amar,veti da socoteala de toate judecatile voastre. Baptistii sunt un cult,nu sectanti...Ai vreun studiu pe la Oxford sa-ti dai si tu cu parerea Mihai? Ai citit vreo carte de-a lui Luther ca sa poti vorbii? Mai citeste inainte de a vorbii,pocaiti tre"sa fim toti ,asta mi-a spus si popa' si pastorul baptist,din cate vad eu esti cam orb spiritual...Pacat.
    Mai invata si mai citeste Biblia inainte sa mai scoti curcubee "din visteria ta bogata" de necunostinte!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dragoste....trebuie sa avem daca ne numim crestini, dar atentie...DRAGOSTE PENTRU PACATOSI SI NU PENTRU PACAT.
    ISUS IUBESTE PACATOSUL....DAR URASTE PACATUL !

    RăspundețiȘtergere
  16. @Roberto

    Hristos nu a ţinut sabatul, ci de fiecare dată când a avut ocazia l-a călcat şi a făcut-o "conştient", spre desfiinţarea acestuia.

    Hristos facea diferite minuni Sambata , echivaleaza cu calcarea si desfiintarea ei, motiv pentru care iudeii cautau sa-L omoare pentru ca "dezlega sambata" (Ioan 5, 18), sau pentru ca "nu ţine sâmbăta." (Ioan 9, 16).

    Scriptura e plină de astfel de cazuri."Hristos ne-a făcut liberi " (Gal 5 ,1)...de povara Legii Vechi!

    Preocuparea faţă de LEGE VECHE, după ce a venit Hristos, duce la rătăcire, aşa cum vedem la ..."căci din faptele Legii, nimeni nu se va îndrepta" ( Galateni 2,16)

    Pavel numeşte o falsă evanghelie, mesajul ţinerii legii VECHI..."dacă dreptatea vine prin LEGE, atunci Hristos a murit în zadar."(Galateni 2,21)

    De aceea, Pavel enunţă un blestem cu privire la cei care propovăduiesc o falsă evanghelie. Legea, ca modalitate de mântuire, anulează jertfa lui Hristos .Iar cei care prelungesc Legea VT ,primesc din partea lui Dumnezeu, prin apostolul Pavel, un blestem...

    "Căci toţi câţi sunt din faptele Legii sub blestem sunt "(Gal.3, 10).

    Vezi cum stau lucrurile?

    PS:Apoi ,Apostolii mergeau in sinagogă şi chiar la templu doar pentru că acolo se aduna multă lume şi acesta era un bun prilej pentru propovăduirea Evangheliei.

    Deci acest argument nu ţine, iar altele nici nu există.

    Biblia ne spune ca Sf Ap Pavel a facut aceste lucruri "din pricina iudeilor" ,crestinii dintre iudei inca mai tineau la aceste practici.

    "Cu Iudeii, m-am făcut ca un Iudeu, ca să câştig pe Iudei" (1 Cor. 9,20).

    Asa ca ,singurele menţiuni privind Sabatul în Noul Testament sunt legate strict de Evanghelizarea Evreilor iar locul este întotdeauna o sinagogă (Fapte, cap. 13-18).

    După ce Pavel spune "de acum încolo, mă voi duce la Neamuri" (Fapte 18,6), nu mai sufla nici o vb de sabat.

    PS2: Nu mai incerca sa ne dai lectii, nu ne intereseaza halucinatii "profetesei" Nutzi White. Mergi si caut-o pe Nutzi White prin “sheol”, poate iti trece numele pe lista celor 144.000.

    RăspundețiȘtergere
  17. Isus dezlega sambata de sarcinile pe care anumiti oameni le puse in plus pe spinarea oamenilor,sarcini care erau de la oameni nu de la Dumnezeu.A face bine sambata este foarte normal si nu se incalca porunca iar daca Isus ar fi incalcat vreo porunca noi astazi am fi fost pierduti.Vi se pare ca am citat din White pana acum ?Unde este acuratetea din afirmatiile Dv.Pavel a suflat mii de vorbe in sabat ceea ce afirma ca el traia odihna de sabat.Unde in Biblie se afirma :Sa sfintiti duminicile mele?De la deducere pana la a sta scris clar poate fi doar o paralela.Roberto.

    RăspundețiȘtergere
  18. Si inca ceva Andrei:Te rog sa vorbesti frumos daca esti crestin ca din cuvintele noastre candva vom avea o rasplata,si daca vrei sa accepti un sfat ca de la un frate care nu se crede mai presus de tine,cind citesti Biblia cu gand sa contrazici pe unul sau pe altul jignind ,nu vei afla adevarul ce sta inaintea ochilor tai.Domnul nu se lasa pacalit de nimeni si te rog frumos ,Domnul Isus nu a calcat nici o porunca si nici nu a schimbat nici o porunca iar moartea Sa se datoreaza omului care nu mai conteneste pacatuind ,Domnul este bun,foarte bun ,iubesc legea Sa nu sa fiu mantuit caci mantuirea vine prin sangele lui Isus ci ca El ma iubit mai intai .Domnul este Imparat ,Domnul fie laudat,Amin!Legea este buna si dreapta.Roberto.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pana la pocainta mai ai drum lung,Aline.!!!!! - Si,mai usurel cu CUVANTUL VESNIC al DOMNULUI ,ai MARE grija cand si mai ales cum il folosesti.!!!!!! Nu de zlta,dar este F F F FOARTE PERICULOS.!!!!! Apropo,ai un numzr de telefon,sau in ce adunare te poate intalni omul.????

    RăspundețiȘtergere
  20. DUMNEZEU sa ii dee putere si intelepciune lui ALIN/sa nu asculte vociile omenesti si numa ce /il invata DUMNEAEU prin CUVINTUL SFINT din BIBLE/Sa propovaduiasca EVANGHELIA lui ISUS HRISTOS /DUHUL SFINT sa ii fie calauza lui.Alin nu a fost chemat la religie or la cult /Ci credinta in ISUS HRISTOS prin care oricine crede poate fi iertata de pacate/si sa fie mintuit/Numa o inima rea si necredicioasa poate desparti pe om de DUMNEZEU/GOD BLESS YOU ALIN and JESUS CHRIST LOVE'S YOU very much

    RăspundețiȘtergere
  21. pentru rugaciunile sfintilor parintilor nostri ;DOAMNE IISUSE HRISTOASE MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII AMIN

    RăspundețiȘtergere
  22. Ai vrea sa-mi dictezi tu ce sa gandesc?
    Cand vei renunta la sabloane si lozinci si vei dovedi ca gandesti logic, liber de preconceptii, mai stam de vorba

    RăspundețiȘtergere