Versetul zilei

2 februarie 2012

Tu strigi - El tace !



De-atatea ori ne coplesesc atatea probleme si atatea incercari se abat asupra noastra si parca, nu se termina una...ca apare alta.
Multi cred ca,in momentul in care s-au intors la Dumnezeu,viata lor este doar binecuvantare si fericire. Eu cred ca este total gresit sa credem acest lucru si ne amagim singuri.
Nu suntem scutiti de probleme,ba de multe avem poate mai multe decat altii.
Psalmistul  David spune, ma uitam cu jind la cei  ce fac raul si vedeam ca le merge bine.Si intr-adevar  vedem ca asa este. 
Nu stiu daca comparatie e buna...dar eu am asemanat-o cu viata de elev.De fapt nu cred ca gresesc cu nimic,pentru ca si noi suntem elevi in scoala lui Hristos.
Ca sa obti o nota la scoala,trebuie sa dai un test,si daca mai vrei sa iei si o nota buna trebuie sa scri  si bine.
In viata spirituala,fiecare incercare este de fapt un test pe care trebuie sa il dam,iar daca vrem sa avem si o rasplata la final,trebuie sa avem grija cum trecem  acest test.
Nu toti elevii sunt de nota 10,mai sunt si elevi de nivel mai scazut.
"Cui i s-a dat mult, i se va cere mult; şi cui i s-a încredinţat mult, i se va cere mai mult." Luca 12:48
Testele sunt diferite si sunt pe masura credintei noastre.Niciodata nu ni se da mai mult decat putem duce.
Supararea este  reactia de moment in fata incercarilor si parca supararea se accentueaza  in momentul in care strigi la Dumnezeu...si vezi ca raspunsul intarzie si vezi ca in ciuda insistentelor tale EL tace.

"Cand treci printr-o incercare grea si te intrebi unde este Dumnezeu atunci,aminteste-ti ca un profesor este intotdeauna tacut in timpul unui examen !"

O zi minunata !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu