Versetul zilei

3 februarie 2012

Puterea lui Dumnezeu !

  Tatal lui Rob era pastor,iar Rob era ateu. Cand ROB,a plecat din casa parinteasca,a crezut ca  renunta si la modul lor de viata,insa nu a fost asa.
  Rob avea un cerc de prieteni  cu care isi petrecea  cea mai mare parte a timpului,cat si cele mai multe seri impreuna.Acolo consumau droguri si jucau Dungeons and Dragon (Temnite si Dragoni)Treptat au experimentat tot felul de fenomene paranormale si acest lucru i-a nelinistit.Ceea ce ei au considerat la inceput un joc,a devenit in scurt timp cea mai inspaimantatoare realitate.Vazand  ca lucrurile scapa de sub control,baietii s-au hotarat sa il cheme pe tatal lui Rob sa stea de vorba cu ei.
Acesta a venit sa se intalneasca cu baietii.Timpul pe care l-a petrecut cu ei nu a predicat,nu i-a mustrat,nu i-a privit de sus si nici nu i-a judecat pentru ceea ce au facut,ci tot acest timp i-a invatat cum sa  stea de vorba cu Dumnezeu si i-a invatat cum sa il asculte pe EL.
  Comportamentul  lui, i-a determinat,ca ei sa se apropie de Dumnezeu.Grupul  lor crestea pe zi ce trece si pastorul a inteles ca acolo de fapt se planta o biserica. Nu era o biserica  obisnuita ,ci una in care legaturile spirituale cresteau in  fiecare zi tot mai mult si erau foarte profunde.Citeau Biblia in fiecare zi si staruia in rugaciune inaintea lui Dumnezeu marturisindu-si pacatele.Cautau in fiecare zi sa experimenteze in vietile lor tot ceea ce citeau in Scriptura.
  Tot ceea ce domnea in mijlocul lor a disparut si viata lor a fost schimbata.Acum aveau un scop,o directie si cautau sa fie placuti inaintea Domnului,iar  acest lucru i-a facut sa experimenteze puterea lui Dumnezeu .


   De multe ori schimbarea vietii celui cazut  sta in mainile noastre.Modul in care stam de vorba  si tonul pe care il abordam in discutiile purtate sunt cele care pot marca aceasta viata  pe viitor. Rolul de judecator pe care de multe ori suntem tentati sa  ni-l asumam, nu duce decat la indepartarea  lui.
   Acest atribut ii revine doar lui Dumnezeu !!!
   Singurul nostru rol este de a-i purta in rugaciuni !!

                             O seara binecuvantata !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu