Versetul zilei

4 februarie 2012

JOHN PIPER vine in Romania !!!!

Cu toți cred că am auzit sau am citit  măcar un mesaj de a lui  John Piper.
Cine este John Piper...? Este un scriitor profund și prolific fiind autorul a peste 30 de cărți dintre care următoarele sunt publicate în limba română: Însetat după Dumnezeu, Supremația lui Dumnezeu în predicare, Să se bucure popoarele!, Flămând după Dumnezeu, Nu-ți irosi viața, Când nu-L doresc pe Dumnezeu: Cum să lupt pentru bucurie, Sexualitatea și supremația lui Cristos (editată împreună cu Justin Taylor), Cincizeci de motive pentru care Isus a venit să moară, Ce pretinde Isus de la lume, Păcate impresionante, și În sfîrșit viu.

Unul din mottoul vieții și slujirii sale este: “Dumnezeu este cel mai glorificat în noi atunci când noi suntem cei mai împliniți în El.”
Acum ,cei care  doresc să asculte mesajul  luând  parte la una dintre cele mai importante conferințe a lui "Nu-ți irosi viața",pot să facă acest lucru în luna mai.
JOHN PIPER vine în România !!!!
Conferința va avea loc în perioada 3-5 mai 2012 la  Bucuresti,Crystal Palace Ballrooms,se numește „Dumnezeu este Evanghelia”.Taxa de participare este de 50 de lei, iar perioada de înscriere este între 1 februarie și 15 aprilie.

John Piper, autorul acestei cărții NU-ȚI IROSI VIAȚA, va fi prezent si  duminică 6 mai 2012 la Sala Palatului între orele 18:00-20:00 pentru a ne provoca să ne evaluăm cu sinceritate viețile înaintea lui Dumnezeu. Cum arată o viață risipită? Dar una nerisipită? Care sunt valorile pentru care trăim? Care este comoara cea mai mare pe care o căutăm? Ce prețuim cel mai mult? Astăzi când cei mai mulți aleargă după bunăstare materială, poziții privilegiate și putere, o viață mai ușoară acum și aici, cea mai importantă întrebare la care trebuie să răspundem fiecare dintre noi este aceasta: NE IROSIM SAU NU VIAȚA PRIN FELUL CUM TRĂIM?
Mai multe detalii pe   http://johnpiper.ro/ 

Știre preluată de pe   http://johnpiper.ro/ 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu