Versetul zilei

15 martie 2016

Agenda Micro-Ciparii si Cipurile RFID sunt în curs de implementare

 ...............
Putem vedea clar cum suntem incet, incet spalati pe creier și forțați să credem că implantul este în beneficiul nostru și al confortului nostru. Incet, incet multi isi vor micro-cipa copiii incercand să se convingă in acest fel pe sine că acest lucru este pentru pacea noastră spirituală și pentru siguranța lor.
Ii facem pe copiii noștri să devină atat de obisnuiti si totodata dependenti de aceste cipuri RFID, incat in momentul in care vor deveni adulți, sa nu mai poată trăii fără ele.
S-a început cu micro-ciparea animalelor, mai întâi voluntar și acum obligatoriu prin lege, iar aceeași metodă va fi utilizată si pentru oameni.
Amintește-ți,  viața umană nu poate fi redusa, sub nici o forma la un cip RFID, încorporat sub piele.
Mai jos sunt mai multe exemple extrem de revelatoare, cu știri care fac referire la implanturile cu microcipuri si care sunt prezentate în mass-media generala.
20.000 de elevi din nord-estul orașului  Vitoria da Conquista vor fi nevoiti sa poarte la scoală tricouri cu microcipuri încorporate. Citeste continuarea: http://vremuritulburi.com/2015/10/20/atentie-mare-agenda-micro-ciparii-si-cipurile-rfid-sunt-in-curs-de-implementare/

Un comentariu:

  1. Saptamana aceasta s-a incheiat Targul CEBIT din Hanovra. Printre "noutatile" prezentate se afla si cipul viitorului. Urmariti pe Google
    "Hightech, die unter die Haut geht NDR.de"

    RăspundețiȘtergere