Versetul zilei

17 februarie 2016

Ruga mea in acesta zi!

”Iar Aceluia care poate sa va pazeasca de orice cadere, si sa va faca sa va infatisati fara prihana si plini de bucurie inaintea slavei Sale, singurului Dumnezeu, Mantuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru sa fie slava, maretia, putere si stapanire, mai inanate de toti vecii si acum si in veci. Amin
Asa isi incheie scurta carte scrisa de Iuda, fratele lui Iacov. De fapt la fel ca si cartea este si descrierea sa, Asa il identificam pe Iuda, ”fratele lui Iacov” si rob a lui Isus  Hristos.
Am citit aceasta carte dis de dimineata si mi-a placut modul cum incheie, bineinteles pe langa modul direct in care ne avertizeaza cum sa ii identificam pe acei invatatori falsi care sunt strecurati printre noi. Traim o vreme chiar acum in care s-au strecurat prin biserici invatatori falsi care dau invataturi false pentru a gadila urechile oamenilor si a le fii pe plac.
 Mantuirea data prin har NU ne da voie sa pacatuim!
Pacatul este osandit!
Indiferent ce invataturi vor veni noi trebuie sa nu ne departam de Cuvant, ba mai mult suntem indemnati sa luptam si sa aparam credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna. Credinta nu se schimba si nu evolueaza dupa cum cred unii, credinta este aceeasi. 
Hristos este Acelasi, ieri, azi si in veci!
V-as recomanda sa cititi cartea Iuda ca sa puteti intelege descrierea acestor falsi invatatori.
Mi-a placut cum incheie scrierea sa:
”Iar Aceluia care poate sa va pazeasca de orice cadere....”
Suntem panditi la tot coltul si diavolul cauta sa ne tranteasca la pamant, insa sunt atat de fericita ca este UNUL care ne poate feri de aceste caderi. Slava LUI in veci!
Nu trebuie decat sa-i cerem acest lucru si sa ne incredem in El. 

Doamne, daca astazi si-a propus diavolul sa se atinga de mine si sa ma doboare, te rog ca Tu sa ma feresti de orice cadere si Mana Ta sa ma sprijineasca in toate.
Te iubesc Domnul meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu