Versetul zilei

13 februarie 2016

Obama avertizeaza crestinii: „Drepturile homosexualilor sunt mai importante decat libertatile religioase”

Citeam aceasta stire si nu pot decat sa ma rog pentru fratii mei din SUA, dar stiu ca nici noi, Europa nu vom avea parte de alt tratament.
America, prin acest presedinte își cere osânda lui Dumnezeu cu buna stiinta!TREBUIE să rămânem tari în credință, indiferent ce va veni....și vor veni multe, credeti-ma.


Dupa ce Papa Francis s-a intors inapoi la Roma, presedintele Obama a emis un avertisment sever pentru crestini, avertizandu-i  asupra incercarilor lor de a-si afirma libertatea lor religioasa ca pe o opozitie impotriva drepturilor homosexualilor, spunand ca astfel de incercari vor esua. Obama avertizeaza crestinii: „Drepturile homosexualilor sunt mai importante decat libertatile religioase” „Afirmam ca ne pretuim libertatea religioasa si simt un profund respect fata de traditiile religioase”, a insistat duminica noaptea in timpul unui discurs dramatic la o strangere de fonduri a LGTB in New York, laudand progresele inregistrate cu privire la drepturile homosexualilor sub administratia sa. „Dar avem, de asemenea, sa spunem clar ca libertatea noastra religioasa nu ne acorda libertatea de a refuza colegilor nostri americani drepturile lor constitutionale.”

Citeste mai mult pe: http://glasul.info/2015/09/29/obama-avertizeaza-crestinii-drepturile-homosexualilor-sunt-mai-importanta-decat-libertatile-religioase/

Un comentariu:

  1. Sunt de-a dreptul consternata de aceste afirmatii si cred ca intr-adevar ne asteapta instaurarea raului pe pamant ,dar sa nu uitam ca acestea scrie in Biblie ca o se intample si apoi va veni Domnul Isus.

    RăspundețiȘtergere