Versetul zilei

1 noiembrie 2015

...au murit nemantuiti!

Toate site-uri de news-uri publica si dezbate acelasi subiect, ”tragicul eveniment”, de la acel club blestemat. Mii de romani au iesit astazi la un miting al tacerii din respect pentru cei decedati.
In aceste momente oamenii fac lucruri diferite, unii plang, altii aprind o lumanare, altii si-au pus tunurile la bataie cautand un vinovat pentru drama produsa, altii se roaga, in timp ce altii...isi vad in continuare de distractia lor.
Indiferent de preocuparea noastra...acei tineri si-au pierdut viata si din pacate nu se mai poate face nimic pentru ei. Ceea ce este cel mai trist, este un singur lucru:”au murit nemantuiti”.
Ma uitam azi dimineata in adunare...Au fost atat de multe persoane parca mai mult ca niciodata, la un moment dat pe cat e biserica de mare a ajuns neincapatoare.
Tinerii parca au fost mai multi la numar ca altadata, si nu pot decat sa Ii multumesc Domnului ca au constientizat mai mult ca oricand ca au nevoie de Dumnezeu. A fost momente deosebite si atat de minunat sa-i vezi cautandu-L pe Dumnezeu.
Din pacate, bucuria nu mi-a fost deplina pentru ca o parte din copiii mei, cei mari, nu au fost prezenti deoarece si ei, ca si acesti tineri din club inca isi cauta distractia in lume, nu neaparat in cluburi, dar isi cauta fericirea departe de Dumnezeu. E dureros...dar nadajduiesc ca va veni ziua cand Domnul ii chema pe nume si-i va aduce aici unde le este locul.
Dumnezeu sa asculte rugaciunile mele, ale tale draga ”mama”, ale tale ”tata”, ale tale ”bunica sau bunicule” care te rogi pentru copiii tai sau pentru nepotii tai.
Dumnezeu sa asculte rugaciunile noastre si cei mai importat....sa nu incetam a ne ruga!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu