Versetul zilei

31 octombrie 2015

Inainte de a face o alegere, gandeste-te de doua ori!

Cam asa incepea o seara de distractie intr-un club din Bucuresti.Pe versurile acestei melodii, sute de tineri au trait un cosmar, iar altii n-au mai apucat sa spuna adio celor dragi. 
De ce asa...? Nu stim noi, nu-i treaba noastra si nici n-am sa ma pun sa judec eu, pentru ca este Cineva care judeca mai presus de noi oamenii.
 Insa imaginiile si inregistrarea de mai jos, arata  consecintele uner alegeri gresite.

 
 Ceea ce este trist, este faptul ca in urma lor au ramas parinti, frati, surori, prieteni zdrobiti de durere si inimi frante.
Nimeni nu le poate alina suferinta decat Unul Singur, Dumnezeu, si ma rog in aceste momente ca aceasta tragedie sa fie un prilej de a-L cauta si a se apropia de EL.

Inainte de a face o alegere, gandeste-te de doua ori!


2 comentarii:

  1. Muzica Rock s-a divizat de-a lungul timpului în diferite curente:
    i. Rock-ul original a ajuns să fie “Soft Rock” sau lejer, după apariţia celui dur sau hard. Este reprezentat de Elvis Presley...
    ii. ”Hard” sau “Heavy Rock” (dur sau hard) reprezentat în special de Alice Cooper (Vincent Fournier). Este cel care investighează, în toate aspectele sale, caracteristica fundamentala a rock-ului, “beat-ul” (ritmul), adică sunetul instrumentelor de percuţie completat mai târziu de basul electric. Se inspiră din percuţia excitantă a riturilor voodoo şi a magiei negre a grupurilor africane; ritmuri şi rituri strâns legate de sexualitate.
    iii. ”Acid Rock-ul” investighează toate aspectele halucinogene, face o incursiune în tot ceea ce înseamnă droguri. Formaţia The Beatles (care işi iau numele de la “beat”) relatează în cântecul lor “The yellow submarine” o halucinaţie psihedelică. The Rolling Stones şi The Who cu cântecele lor: “Sister morphine” (Sora morfină), “Cousin cocaine” (Verişoara cocaină) şi “Stoned” (Drogat).
    iv. Rock-ul Satanist a început să fie difuzat pe o cale subliminală, dar a continuat de fiecare dată mai deschis. Adepţii obişnuiesc să fie practicanţi ai sectelor diabolice, umblă însoţiţi de pentagrame întoarse, nume de demoni... Este reprezentat, printre alţii, de următoarele grupuri: KISS (Kings In Satan’s Service – Regi în Serviciul lui Satan). Grupul AC/DC (australian), numele său a fost interpretat ca şi “Curent alternativ/Curent Continuu” (Alternating Current/Direct Current), dar s-a citit, de asemenea, ca şi: “Anti-Christ/Death to Christ” (Anticrist/Moarte lui Cristos). Unul dintre membrii, fiind întrebat despre adevărata semnificaţie, a răspuns că rămîne la libera interpretare a fiecăruia. Din această categorie mai fac parte Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Led Zeppelin.

    NO COMMENT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena, se pare ca acest curent prinde viata in tot mai multi tineri. Ma uitam azi in adunare...asa de minunat sa vezi copii cu inima plina de laude pentru Creatorul. Doamne cat de minunat este....!!!!

      Ștergere