Versetul zilei

6 aprilie 2015

EL este deasupra tuturor!

     In lumea nebunatica si nedreapta....exista o sete dupa ....dreptate!
Culmea ce controversat poate fi omul? Paradox...nu?
     Intr-o  lume a ingrijorarilor, a necazurilor, a imoralitatii, fiinta omeneasca inseteaza mai     mult sau mai putin dupa curatenie si sfiintenie.
     In aceasta lume aspra si egoista,oamenilor li s-a furat dragostea.Nimeni nu iti poate oferi un raspuns sau solutii.Cu totii asteptam sau ne dorim miracole, indiferent ce gandim, credem sau spunem. In mintea si gandurile noastre ne dorim si nu numai....cerem...dar unii sa nu ii auda nimeni.... si cauta in locuri unde gasesc si mai multa dezamagire.
     Singurul raspuns viabil este ca Dumnezeu....a dat un raspuns prin Fiul Sau Isus Hristos 
 (Ioan 3:16).
    Intr-o lume nelinistita, oamenii ...totusi cauta pacea, odihna, lumea inseteaza dupa liniste, constiinta lucreaza in fiecare dintre noi spre raspunsuri, insa doar unul singur  are aceste raspunsuri: ....'Celui ce ii este sete,ii voi da sa bea fara plata din izvorul apei vietii'(Apoc21:6).
    Multi stam in fata unei realitati extraordinare:Hristos a coborat din cer....singura, unica si vesnica DOVADA,ce insumeaza toate raspunsurile si solutiile.
    Deci daca cauti si insetezi vei afla ....este o realitate!!! 
    O multitudine de lucruri se pot interpune in calea noastra si ne rapesc timp pretios in a ignora ceea ce ne spune Dumnezeu cu privire la tratarea vietii noastre, insa cei ce cauta cu adevarat GASESC, deci sa nu ne lasam inselati: EL este deasupra tuturor !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu