Versetul zilei

28 aprilie 2014

Suntem tot mai aproape.....

Amintindu-mi de multele promisiuni facute de Domnul Isus, cea mai minunata dintre ele ramane cea a revenirii Lui si fagaduinta unei vieti vesnice.Astazi suntem tot mai aproape de implinirea acestei fagaduinte si crestinii adevarati doresc acest lucru.
Ne rugam in ultima vreme si dorim ca Domnul sa faca o trezire in poporul in care traim, nu numai la noi in Romania, ci pretutindeni.
Trezirea insa mult mai mult decat credem unii dintre noi!
In primul rand trebuie sa fim constienti, trezirea nu se va face fara sacrificii.
"...pe orisicine Ma va marturisi inaintea oamenilor, il voi marturisi si eu inaintea Tatalui Meu...", spune evang. Matei in cap.10.Numai ca a-L marturisi cu gura e una, si a trai in Hristos, a pretinde ca-I apartii Lui e cu totul altceva, sunt doua lucruri total diferite.
Astazi Il marturisim cu usurinta pentru ca sunt vremuri de pace "inca", cel putin la noi in tara, insa marturisirea din vremurile de pace difera enorm de marturisirea din vremurile de prigoana.
Astazi am vrea, si care nu-si doreste sa vada semne si minuni din partea lui Dumnezeu? Din contra multi cauta doar senzationalul, nu conteaza ca vine din partea lui Dumnezeu sau nu...doar sa auzim un grai de proroc.Insa Dumnezeu ne poate vorbi chiar noua personal, dar pentru aceasta trebuie sa stam in spartura, sa zidim un zid asemeni lui Neemia, sa cautam sa stam cat mai mult in prezenta Lui apropiindu-ne cu post si rugaciune. Trezirea nu se face stand in fotoliu comod sorbindu-ne cafeaua si privind emisiunea noastra preferata.
Doresti trezire in tara ta?
Doresti trezire in biserica ta? Doresti trezire in familia ta?
Atunci haideti sa ne apropiem de Domnul cu post si rugaciune, mijlocind acest lucru si EL va lucra!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu