Versetul zilei

22 februarie 2014

O lume in fierbere !

Pentru ce ne loveşti aşa, că nu mai este nicio vindecare pentru noi? 
Trăgeam nădejde de pace, şi nu vine nimic bun; aşteptam o vreme de vindecare, şi nu-i decât groază!
Ieremia 14:19/b
Nu cred ca este cineva care sa nu fie cat de cat la curent cu ceea ce se intampla in lumea intreaga. Toate sursele de informatie prezinta zi de zi  starea de alerta in care se afla omenirea.Nu cu mult timp in urma Grecia a fost pe un butoi cu pulbere si lucrurile nu sunt roz nici la ora actuala. Italia, Egiptul, Coreea, Franta, America, Siria, Iran, Israel, Bosnia si Hertegovina vad ca nu se lasa mai prejos nici ea, lumea este intr-o framantare  si  intr-un conflict continuu.Atentate sunt in fiecare zi si cu siguranta statisticile sunt mult mai ingrijoratoare decat le prezint eu. Nu ma pricep foarte mult in toata aceasta politica, insa vad ca lucrurile pe plan mondial au o singura directie, si cu siguranta nu cea mai buna.
Desi  sunt cateva luni de cand manifestatiile au inceput si in Ukraina, iata ca zilele acestea ele au fost tot mai mari si  sute de persoane sunt ranite, sunt cifre ingrijoratoare de oameni  nevinovati care au murit si protestele continua si azi. Inca de la inceputul lunii in Venezuela au inceput si acolo miscari protestare, si iata ca acestea continua si sute de persoane au fost arestate, foarte multi raniti si cateva zeci de persoane sunt decedate, informeaza agentiile de presa. In Romania chiar daca  nu este lumea in  strada, conducerea de la putere  se afla intr-un razboi continuu de ani de zile si parca in ultima vreme tot mai mult.
Ori in toate aceste situatii ne intrebam, "Pentru ce ne loveşti aşa, că nu mai este nicio vindecare pentru noi? 
Vrem pace si lumea intreaga striga dupa pace, insa pacea lipseste cu desavarire. Cu cat  strigam pace, cu atat mai mult ne lipseste tuturor.Lipseste pace in lume, lipseste pacea in tara, lipseste pacea in  familii, lipseste pacea in biserici, lipseste pacea cu desavarsire.
Am pierdut PACEA  cu desavarsire si datorita acestui lucru a crecut si instabilitatea economica si toate aceste situatii sunt ingrijoratoare, in contextul in care nu ti-ai pus nadejdea in Domnul.
Cuvantul Domnului ne spune in  1 Tesaloniceni 5:3
Când vor zice: „Pace şi linişte!”, atunci o prăpădenie neaşteptată va veni peste ei, ca durerile naşterii peste femeia însărcinată; şi nu va fi chip de scăpare.
 Sa fi ajuns oare implinirea acestui verset? Cu siguranta, acolo ne indreptam!
Tot mai clare si mai vizibile sunt semnele venirii Domnului. Nu trebuie sa mergi la o anumita biserica sau sa faci parte dintr-o anumita denominatiune  ca sa vezi acest lucru.Zilele trecute era asa o agitatie la mine la munca si toti eram ingrijorati de situatia in care ne gasim ca si tara, ca si societate pe plan economic. Lipsa increderii a  disparut total, se dau "tepe si tunuri" de sute de milioane, filele CEC sau BO au ajuns o amintire, pentru ca ramai doar cu fila in mana, bani nici gand, de la an, la an creste numarul firmelor care intra in insolventa din cauza incapacitatii de plata si in acest caz sansele sunt aproape nule ca sa-ti mai poti recupera banii, la un moment dat auzeam un coleg care spunea,
"nu stiu ce se intampla, daca se continua asa....omenirea a ajuns la final"
Sa fie asa...?
Ma intreb daca cei care nu au BIBLIA in mana declara acest lucru, oare noi cei care stim ceea ce scrie Scriptura, oare noi....ce spunem?
Suntem pregatiti pentru revenirea lui ISUS?
Inca traim vremuri de indurare si usa Harului este deschisa pentru oricine, fie ca este crestin, musulman, evreu sau orice altceva. Dumnezeu ne iubeste pe toti la fel, si pretul rascumpararii a fost egal pentru toti. Restul depinde de noi ce facem cu acesta oferta a lui Dumnezeu.
Psalmi 103:13
Cum se îndură un tată de copiii lui, aşa Se îndură Domnul de cei ce se tem de El.
Inca doreste sa se indure de intreaga lume !
Nu trebuie sa facem nimic in plus, nu trebuie sa aducem jertfe, nu trebuie sa mergem pe coate si genunchi, trebuie doar sa cautam sa-L cunoastem pe EL.
Iov 22:21
Împrieteneşte-te dar cu Dumnezeu şi vei avea pace; te vei bucura astfel iarăşi de fericire.
Este vremea sa ne intoarcem cu fata catre Cel PreaInalt, catre  Domnul.
2 Cronici 7:14
Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara.
 
Nu vrei ca tara ta sa fie vindecata? Nu vrei sa fie pace in tara in care locuiesti?
Haideti sa mijlocim pentru tara noastra, sa mijlocim pentru semenii nostri indiferent in ce tara locuiesc, haideti sa ne unim in rugaciune pentru intreaga lume  si Dumnezeu se va indura iarasi de noi, pentruca  avem promisiunea, ca rugaciunile celor neprihaniti sunt ascultate.
Dumnezeu sa binecuvinteze intreg pamantul!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu