Versetul zilei

18 mai 2013

O zi minunata !


Plina de praf si de vopsea lavabila, ( asta ptr. ca am devenit si eu  ajutor de zugrav...;) bine ca mi-a daruit Dumnezeu un sot priceput la toate), am intrat o clipa pe blog sa va las un salut.
Va las un gand pe care l-am citit si eu cu familia de dimineata:
Psalmul 19
Cerurile spun slava lui Dumnezeu, şi întinderea lor vesteşte lucrarea mâinilor Lui.O zi istoriseşte alteia acest lucru, o noapte dă de ştire alteia despre el.Şi aceasta fără vorbe, fără cuvinte al căror sunet să fie auzit:dar răsunetul lor străbate tot pământul, şi glasul lor merge până la marginile lumii. În ceruri El a întins un cort soarelui.Şi soarele, ca un mire care iese din odaia lui de nuntă, se aruncă în drumul lui cu bucuria unui viteaz:răsare la un capăt al cerurilor şi îşi isprăveşte drumul la celălalt capăt; nimic nu se ascunde de căldura lui.Legea Domnului este desăvârşită şi înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată şi dă înţelepciune celui neştiutor.Orânduirile Domnului sunt fără prihană şi înveselesc inima; poruncile Domnului sunt curate şi luminează ochii.Frica de Domnul este curată şi ţine pe vecie; judecăţile Domnului sunt adevărate, toate sunt drepte. Ele sunt mai de preţ decât aurul, decât mult aur curat; sunt mai dulci decât mierea, decât picurul din faguri. 
Robul Tău primeşte şi el învăţătura de la ele; pentru cine le păzeşte, răsplata este mare.Cine îşi cunoaşte greşelile făcute din neştiinţă? Iartă-mi greşelile pe care nu le cunosc! Păzeşte, de asemenea, pe robul Tău de mândrie, ca să nu stăpânească ea peste mine! Atunci voi fi fără prihană, nevinovat de păcate mari.
 Primeşte cu bunăvoinţă cuvintele gurii mele şi cugetele inimii mele, Doamne, Stânca mea şi Izbăvitorul meu!

  Un weekend binecuvantat alaturi de cei dragi!!
Fiti binecuvantati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu