Versetul zilei

12 aprilie 2013

Sunt eu unul dintr-acela?

Cei care sunteti familiarizati cu blogul, stiti ca, din cand in cand am obiceiul de a schimba imaginea blogului.Astazi am vrut sa fac aceeasi "operatie", nu stiu poate vremea frumoasa de afara mi-a dat acest imbold, dar nu stiam ce imagine sa pun.
Initial am vrut ceva viu, cu pofta de viata, imagini de primavara...dar imediat m-am gandit la o imagine, care nu are cum sa nu iti vina in minte....avand in vedere evenimentul care ne sta in fata.
Crucea de la Golgota este imaginea cea mai potrivita care ne aminteste  locul unde am fost eliberati de pacate. Cum nu am gasit ce am vrut, am tot cautat...pana la un moment dat, am incercat sa scriu pe google, "imagini de pasti".
Surpriza maxima am avut.....!
In afara de oua, iepuri, puisori  si miei, altceva nu am gasit. Uitand de fapt motivul pentru care am ajuns la aceste imagini, am stat si m-am gandit...oare asta e tot ceea ce inseamna pentru noi astazi? Miei, oua, pui si iepuri?
Pentru asta a murit pe lemnul crucii Isus?
Astazi tot mai multi sarbatoresc cu oua rosii si distractie pana dimineata in zori. Putini Il mai  serbeaza pe Isus. Putini isi  mai amintesc motivul venirii lui Isus pe pamant...
S-a pus in cer o intrebare, iar Tatal asteapta un raspuns. ISUS  a dat raspunsul, voi merge Eu, Tata sa-mplinesc ceea ce este scris in sulul cartii, merg sa rascumpar pamantul intreg.
Merg sa implinesc voia Ta!
Prea putini inteleg de ce a ales Isus, sa paraseasca Slava Cereasca. A lasat locul acela minunat ca sa vina aici pe pamant, sa ia toate poverile noastre, toate mizeriile, toate pacatele, sa se faca faradelege, pentru ca eu si tu sa putem trai.
Oare chiar nu ne pasa?
Nu ne pasa ca El, Fiu de Dumnezeu s-a lasat batjocorit, scuipat, lovit si nu oricum ci lovit pana la sange...si mai apoi crucificat?
Astazi, inca multimii de oameni mai bat cuie in palma Lui, inca il mai batjocoresc.
.....................inca Il rastignesc.
Sunt eu unul dintr-acela?

2 comentarii: