Versetul zilei

4 februarie 2013

O saptamana binecuvantata !

Pamantul e coplesit de probleme.Nu exista zi sa nu apara in viata noastra cate ceva, o problema ...fie ea cat de mica, dar atunci cand esti  coplesit de ele, cand sanatatea..."e in cui", copiii nu te asculta, contul e gol si ai mai primit si vestea ca esti disponibilizat, singuratatea te omoara si nu ai o vorba cui sa ii spui....intr-adevar, parca  este mult peste puterile omenesti.
Dar Biblia spune sa nu ne ingrijoram !
Intr-o zi, coplesit de greutati,  un frate venise la evanghelistul John Wesley sa isi spuna necazul. Bietul om nu mai gasea nici o cale de iesire.
In fata lor era o pasune intinsa si o vaca care privea peste gardul de scanduri.Ascultandu-l, lui John ii venise in  gand raspunsul, dupa care il intreba:"de ce crezi ca vaca se uita peste gard si nu prin gard?" Omul il privise mirat si raspunse:
"este gardul de scanduri...si nu poate privi prin el!"

Dragul meu, multimea de probleme te impiedica sa vezi Mana puternica care este dincolo de zidul care s-a creat in fata ta. Poate crezi ca nu mai este cale de iesire, nu uita.....versetul de mai sus, este o reala incurajare, si Dumnezeu nu minte niciodata.
Ridica-ti capul si priveste peste ele, priveste in sus la Cel care poate sa iti dea ajutorul.
Niciodata, un tata nu isi paraseste copiii. 
Tu esti FIU si FIICA a Tatalui Ceresc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu