Versetul zilei

28 octombrie 2012

"TINE-I IN MANA TA"

Astazi am avut parte de un timp minunat in prezenta lui Dumnezeu. Cerul e in sarbatoare cand un singur pacatos se intoarce la Dumnezeu, asa spune Scriptura.Astazi in biserica Penticostala Elim a fost mare sarbatoare si stiu ca si cerul a fost la fel, pentru 64 de persoane si-au dedicat viata lui Dumnezeu.64 de persoane in biserica si 7 persoane au fot botezate acasa sau la spital din cauza neputintei lor.
Cata bucurie este in cer...!!!
Si doar la Elim au fost 71, dar tot azi a mai avut loc inca in doua biserici botez, una din Timisoara si cealalta in alt oras, dar sunt convinsa ca  Dumnezeu stie cate suflete sau predat azi in intreaga tara, si de ce nu la nivel mondial.
Domnul face minuni si azi. Chiar daca diavolul se lupta sa atraga la el prin toate mijloacele posibile, puterea lui Dumnezeu este mult mai mare.

Doamne, te rugam ca toti cei care au incheiat azi un legamant cu tine, fie ca sunt din Elim sau din orice alt loc "TINE-I IN MANA TA"

2 comentarii:

  1. Este o veste minunata!Intradevar este mare bucurie pentru un singur pacatos , care se intoarce la Domnul!Dar 71!Fie laudat Domnul!Mare bucurie!

    RăspundețiȘtergere