Versetul zilei

23 iunie 2012

Mantuit prin HAR !

  
 Nu este Har mai mare decat sa te stii "copilul lui Dumnezeu !"
In Efeseni 2:8-9 sta scris:"Caci prin har a-ti fost mantuiti prin credinta.....nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni "
  Intr-adevar .....cat s-ar mai lauda omul cu faptele lui....!!!!! Dar Dumnezeu nu ne lasa ocazia aceasta, ci spune prin"HAR". Cu alte cuvinte, orice lucru extraordinar am face, nu este suficient si nici nu va fi indeajuns  vreodata pentru a ne capata mantuirea.De fapt nici o fapta  de a noastra nu are acest merit.
Mantuirea o capatam prin HAR !
Ceea  ce  este interesant, este ca Dumnezeu nici nu ne-a cerut vreodata sa facem acest lucru.Nicaieri in Scriptura nu spune sa facem vreo fapta extraordinara pentru a ne castiga mantuirea...
Mantuirea noastra s-a realizat la cruce !!!
Isus care a suferit toata rusinea, tot Calvarul, doar EL a putut realiza acest lucru.Ceea ce mi se pare extraordinar, este ca toata suferinta LUI , nu a acceptat-o pentru EL ci pentru noi.A acceptat rusinea si chinul pentru a-mi oferi mie si tie MANTUIREA!
    Si cand spun " a-mi oferi", inseamna ca este un dar. Un dar din partea LUI, si nu o realizare a noastra si nici nu este o rasplata in urma vreunui merit de-al nostru. Singurul lucru, singura conditie ca sa avem acest DAR, este : "sa credem in EL". Nimeni nu ma obliga, si nu te obliga nici pe tine ca sa primesti acest dar.
El vrea sa ni-l dea, noi doar trebuie sa il acceptam.
   Sa acceptam sa preia controlul vietii noastre, sa ne elibereze de tot ce este murdar, sa ne curateasca  si atunci putem avea acest dar minunat al mantuirii prin har!
Cel mai minunat si de valoare cadou pe care l-am putut primi vreodata, este acest DAR MINUNAT.
SUNT SALVATA PRIN HAR !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu