Versetul zilei

18 aprilie 2012

Stupul si mierea

    Dupa  o mini vacanta pe care am avut-o de sarbatori cu totii sau majoritatea dintre noi....astazi ne-am intors la munca.Incepem o saptamana(desi este mijlocul ei) alaturi de Domnul si cautand sa traim in curatie si departe de pacat. Avand putin timp liber,citeam un  material despre albine.Stiam multe lucruri despre ele,stiam beneficiile lor,dar nu cunosteam multe din tehnica apiculturii.Cine este de meserie stie mult mai multe lucruri legate de acest subiect.
   Citeam azi ca, pentru a lua  stuparul mierea din stup, trebuie sa slabeasca rezistenta albinelor ametindu-le cu fum.Numai asa poate sa extraga mierea.
   Interesant .....! Le ameteste ca sa le ia rodul lor si ceea ce ele s-au ostenit sa adune.

   Citind asta...m-am dus cu gandul la diavol.Cam asemanator face si el cu noi.Ne-am straduit poate ani si ani  sa strangem in inima noastra cuvantul lui Dumnezeu,ne straduim zi de zi sa facem voia Lui si sa ramanem neintinati intr-o lume atat de mizerabila ...si ne trezim ca vine diavolul si ne ameteste cu fumul ispitelor si al  pacatului si ne fura linistea sufleteasca.Cu aceste amagiri  reuseste sa slabeasca rezistenta noastra spirituala si trist este ca nici nu sesizam acest lucru....ci ne trezim complet cazuti,si toate asta din cauza nevegherii.
 "Vegheaţi şi rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită; duhul, în adevăr, este plin de râvnă, dar carnea este neputincioasă.” Matei 26:41
                                                       O zi minunata !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu