Versetul zilei

12 februarie 2012

Whitney Houston!



    Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau ce ar da un om în schimb pentru sufletul său?
Whitney Houston,ca si artist,pot spune ca a fost una din vocile care mi-a  facut placere sa le ascult.Whitney Elizabeth Houston  s-a născut pe 9 august 1963, într-o familie de cântăreţi de muzică soul. 
Whitney a început să cânte în corul bisericii la vârsta de 11 ani.
Potrivit Guiness World Records, Whitney Houston a fost cea mai premiată cântăreaţă din lume, cu peste 400 de premii din industria muzicală, dintre care 2 premii Emmy, 6 premii Grammy, 30 de premii la gala Billboard Music Awards şi alte 22 la American Music Awards. Houston a fost şi una dintre artiştii din lumea muzicii care au reuşit vânzări impresionante în întreaga lume, cu peste 170 de milioane de albume vândute şi zeci de single-uri lansate.
170 de milioane de allbume .......wow.....cea mai premiata cantareata din lume.......!!!!
De asemenea, Whitney fost singurul artist ale cărui piese a ocupat de şapte ori consecutiv, locul 1 în topul Billboard Hot 100 hits - "Saving All My Love for You", "How will I Know", "Greatest Love of All", "I Wanna Dance with Somebody", "Didn't We Almost Have It All", "So Emotional", şi "Where Do Broken Hearts Go".
Ce inceput  promitator la 11 ani...ce cariera glorioasa la 30....si ce sfarsit tragic la 48 !!!
Gradul în care decăzuse fosta stea a muzicii,consumul de droguri si viata dezordonata a dus la stingerea ei in varsta de 48 de ani.
Si acum vin si repet:
Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau ce ar da un om în schimb pentru sufletul său?
Ce folos de cariera ei,ce folos de vocea ei incontestabila.....ce folos daca si-a pierdut VESNICIA ???
Oricine  ai fi,oricate premii  ti-au fost inmanate,oricat de glorioasa este cariera ta la ora actuala,daca esti departe de Dumnezeu ...TOTUL  este egal cu ZERO .


4 comentarii:

  1. Evrei 2:6. Ba inca, cineva a facut undeva urmatoarea marturisire: "Ce este omul ca sa-Ti aduci aminte de el sau fiul omului, ca sa-l cercetezi?
    7. L-ai facut pentru putina vreme mai prejos de ingeri, l-ai incununat cu slava si cu cinste, l-ai pus peste lucrarile mainilor Tale:
    8. toate le-ai supus sub picioarele lui." In adevar, daca i-a supus toate, nu i-a lasat nimic nesupus. Totusi, acum, inca nu vedem ca toate ii sunt supuse.

    RăspundețiȘtergere
  2. EVREI 13:7.....uitati-va cu bagare de seama la sfarsitul felului lor de vietuire......
    Inceputul si Sfarsitul ce DEPARTE-I uneori....
    Spune un cantec crestinesc destul de cunoscut.
    E trist un astfel de sfarsit!De aceeaia trebuie sa veghem caci vrsmasul sufletelor noastre da tarcoale ca un LEU gata sa ne sfasie si sa ne inghita ..Multumim Domnului care ne tine strans si NIMENI nu ne poate smulge din mana Lui!

    RăspundețiȘtergere
  3. EVREI4;14. Astfel, fiindca avem un Mare Preot insemnat, care a strabatut cerurile - pe Isus, Fiul lui Dumnezeu - sa ramanem tari in marturisirea noastra.
    15. Caci n-avem un Mare Preot care sa n-aiba mila de slabiciunile noastre, ci Unul care in toate lucrurile a fost ispitit ca si noi, dar fara pacat.
    16. Sa ne apropiem, dar, cu deplina incredere de scaunul harului, ca sa capatam indurare si sa gasim har, pentru ca sa fim ajutati la vreme de nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://ioan8.wordpress.com/2012/02/15/moartea-lui-whitney-houston-este-un-avertisment-pentru-biserica-contemporana/

    RăspundețiȘtergere