Versetul zilei

18 februarie 2012

Stai linistit!

Daca  iti trece prin minte sa cartesti sau sa te certi  cu Dumnezeu pentru starea in care te gasesti...nu este atitudinea  cea mai potrivita.
 Sunt momente in viata cand spui ca viata ta nu mai are sens si crezi ca activitatea ta nu mai are rost aici pe pamant,poate te simti singur, suferi in trup,treci prin incercari,grija zilei de maine si neajunsurile te apasa,simti ca,barca  vietii tale se scufunda si poate crezi ca Dumnezeu te-a uitat si  nu isi mai aminteste de tine...
.... du-te in spital si vezi indeaproape suferintele celor care sunt acolo....du-te in inchisori si vezi degradarea in care traiesc,treci macar o data pe la un azil si vezi singuratatea cu care se confrunta,treci pe la saraci si vezi in ce saracie stau,ce nevoi si lipsuri mari au,viziteaza toate aceste locuri,si-atunci vei intelege ca totusi....inca esti binecuvantat.
Griji si nevoi fiecare persoana  are,dar depinde in mana cui sunt date spre rezolvare.Daca toate problemele tale le tii strans in mainii,acolo vor ramane si spre dezamagirea ta vei vedea ca  vor ramane tot nerezolvate,din contra se inmultesc zi de zi si in curand te vor coplesi in totalitate si nu te vei mai putea bucura de viata.
Daca le-ai incredintat TATALUI TAU...poti sa stai linistit in privinta rezolvarii lor,tu doar multumeste-i si pazeste ceea ce ti-a poruncit !


"Păzeşte şi ascultă toate aceste lucruri pe care ţi le poruncesc, ca să fii fericit, tu şi copiii tăi după tine, pe vecie, făcând ce este bine şi ce este plăcut înaintea Domnului Dumnezeului tău."
                                               Deuteronom 12: 28

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu